Начало » Лайфстайл » LAURA ASHLEY покрива 62 000 кв.м. с мека мебел в най-големия морски комплекс на Балканите

Лайфстайл


LAURA ASHLEY покрива 62 000 кв.м. с мека мебел в най-големия морски комплекс на Балканите LAURA ASHLEY покрива 62 000 кв.м. с мека мебел в най-големия морски комплекс на Балканите

04 Декември 2008 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

Съпругата на исландския нападател от ЦСКА Асдис Ран Гунарсдотир влезе първа в спалня от руския императорски двор, чиито продажби в Лондон за ноември достигат 4,6 млн. британски лири

Преди броени дни LAURA ASHLEY подписа договор с „България Консулт” за съвместна работа по поекта Costa del Croco. Британската компания за цялостни интериорни решения, дизайн и декорация ще изготви интериора на 53 сгради с общо 927 апартамента и 30 фамилни къщи във водата, разположени върху внушителните 62 000 кв.м. обща площ в мащабния комплекс, строящ се в Царево. Дизайнерските предложения към инвеститорите са в процес на разработка. Те ще бъдат допълнително съгласувани с екипа на LAURA ASHLEY в Лондон и с 40-те дизайнери, които работят за един от най-обичаните брандове в обзавеждането. Няколко специално разработени дизайнерски линии ще бъдат представени пред потребителите, така че пазарът да определи двете най-добри от тях. Интериорът на най-големия морски курорт на Балканите ще бъде вдъхновен и от други географски и исторически важни места по земята. Едната от дизайнерските линии ще носи усещането за прохлада от студените северни брегове, а другата ще пресъздава топъл райски остров. До окончателното завършване на комплекса през март 2010 г. компанията ще запази в абсолютна тайна дизайнерските си разработки по проекта. Най-мащабният проект на LAURA ASHLEY в България беше обявен по време на откриването на шоуруума й в рамките на изолжението Lux Only, което се провежда от 4-и до 7-и декември в Интер Експо Център.

Първият VIP посетител на руумсета на LAURA ASHLEY в изложението за лускозни стоки беше топмоделът Асдис Ран Гунарсдотир. Съпругата на исландския нападател от ЦСКА Гардар Гунлаугсон първа поседна на най-успешно продаваната в света спалня за този сезон, чиито продажби само за месец ноември в Лондон достигнаха внушителната сума от 4,6 млн. британски лири. Дръзко решените в цикламено мотиви на серията мебели „Драматичен епизод” (Period Drama) са взаимствани от руския императорски двор, който дълго време беше скрит от очите на запада, споделя ръководителят на дизайнерския екип Линда Гудал. Този стил допада на русокосата красавица Асдис Ран. В България най-много й харесва това, че винаги можеш да отидеш на гости без предупреждение, а мебелите на LAURA ASHLEY са точно такива, в които да искаш да посрещаш гостите си. Наскоро Асдис посети и магазина на LAURA ASHLEY в ЦУМ и си хареса лимитирана серия чаши за бяло и червено вино от прозрачно стъкло с платинен кант. Дизайнът им е специално създаден за предстоящите коледни празници в Кралския двор.

Неслучайно клиенти в 60-годишната история на марката LAURA ASHLEY са както титулувани особи от цял сват – от покойната Лейди Даяна до благородните фамилии в Арабските Емирства, така и обикновени англичани, японци, австралийци или българи в повече от 5000 магазина на 5 континента. Търговският директор на компанията за България Калина Иванова описа профила на тези клиенти. Противно на многобройните критици на подобен тип изложения за луксозни стоки във времето на световна икономическа криза, тя обясни, че луксът на LAURA ASHLEY не означава непременно много пари. Луксът означава уют и модерен дом, в който с разумни средства можеш да следваш световната мода. Компанията показва динамиката на сезоните с две колекции годишно – всяка пролет и есен.

Амбициозната мениджърка беше категорична, че световната икономическа криза не означава криза на идеи. Напротив, световната криза амбицира дизайнерския екип и подготвяната колекция есен-зима 2009 ще бъде най-добрата за последните 5 години. Луксозните мебели и декорация на LAURA ASHLEY могат да бъдат намерени в магазините на марката в ЦУМ, Interior City и Mall of Sofia.

Прочетено: 4348 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.