Начало » Музика » Кали и Милен подготвят изненада за концерта на „Пей с мен” в понеделник

Музика


Кали и Милен подготвят изненада за концерта на „Пей с мен” в понеделник Кали и Милен подготвят изненада за концерта на „Пей с мен” в понеделник

21 Март 2008 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Изпълнителката на хита „Чужда” и нейната дуетна половинка Милен Косев са в трескава подготовка за концерта на „Пей с мен” в понеделник, където задачата им е да се представят с традиционна македонска песен.

Кали, която е популярна с уникалния си глас, сподели, че ще изпълнят една от любимите й македонски песни, заредена с много патриотизъм и емоция. С тази песен Кали смята, че ще успее да разкрие и огромния певчески талант на своя партньор: „С Милен се сработваме чудесно – казва певицата. - Той е много амбициран да покаже на какво е способен и аз ще дам всичко от себе си, за да му помогна, защото Милен наистина умее да пее добре и го заслужава”.

Както винаги за представянето си на сцената звездата подготвя истинско шоу: „За мен всяка поява пред публика задължително трябва да включва освен перфектното изпълнение на песента и специалното й поднасяне – с много чувство и мисъл за въздействието й над хората, за да успеят и те да я усетят така силно, както самата аз.” Макар да не разкрива всички подробности около предстоящата изява, Кали споделя, че заради нея специално е посещавала уроци по свирене на традиционен музикален инструмент, който се използва широко в македонската народна музика.

Коя е песента и какво ще бъде специалното й представяне от Кали и Милен ще разберем в понеделник.

На първия концерт „Пей с мен” Кали изпя хита си „Дали съм жив”, като се появи на сцената в дълга сатенена рокля. За силното въздействие на песента спомогна емоционалната хореографията към парчето – представяне с ярко червени ленти, които символизираха огнените чувства на двамата лирически герои в песента.

Гласът на дивата си паснал идеално с този на строителния техник Милен, разкри самата тя. Хармонията между двамата почувстваха и зрителите на концерта, които аплодираха бурно дуета.

Прочетено: 3218 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.