Начало » Музика » Кали прави подарък на феновете за 33-ия си рожден ден

Музика


Кали прави подарък на феновете за 33-ия си рожден ден Кали прави подарък на феновете за 33-ия си рожден ден

05 Октомври 2008 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Певицата изненадва с нов сингъл и албум

“Любов навреме” е името на новото парче на Кали, с което тя ознаменува 33-ия си рожден ден и навършването на 10 години от началото на музикалната си кариера. Песента е своебразен подарък за почитателите на звездата и завръщане към нейната баладична същност. Тя е и част от новия проект на певицата – албумът “The Best Of Kali: Ремиксирай ме”, в който тя събира дванадесет от най-големите си хитове през годините и две чисто нови песни.

„Любов навреме е песен, в която всички, които познават добре творчеството ми, ще могат да ме преоткрият. – споделя изпълнителката на “Ара мюзик” – Разказва за една красива любовна история, която се е случвала на всеки поне веднъж в живота. Но начинът, по който изживяваш любовта когато си на 20 и после на 33 години определено се различава и почитателите ми ще разберат това – сега те ще чуят една по-зряла Кали, по-наясно със себе си и със своите чувства. Една жена на 33, която знае какво иска от живота и как да го постигне.”

Завръщането към по-мелодичното звучене в песните й е в основата и на новия албум на Кали, който се очаква да излезе на пазара в началото на ноември. Всички парчета в него са изпяти по съвършено различен начин и обогатени с модерен аранжимент, с който певицата отново прави музикална революция в поп фолк жанра. „Съвсем скоро ще разкрия подробностите около новия си албум “Ремиксирай ме”. Подготвям специална изненада, свързана с него, в края на октомври!”, обясни Кали. А междувременно феновете на певицата могат да гледат новия клип към “Любов навреме”, чиито режисьор е Ники Нанков, в ефира на ФЕН ТВ.

Прочетено: 3003 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.