Начало » Музика » Първият номер 1 в България за новото десетилетие е… Inna и песента Amazing!!!

Музика


Първият номер 1 в България за новото десетилетие е… Inna и песента Amazing!!! Първият номер 1 в България за новото десетилетие е… Inna и песента Amazing!!!

05 Януари 2010 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

"10 Minutes" се нарича следващия хит на румънската суперзвезда, който ще постави началото на новия й уникален саунд.

Първият номер едно за новото десетилетие в официалната Българска еърплей класация е песента Amazing на румънката Inna!

Новият хит на чаровната певица вече четвърта поредна седмица е на първа позиция, според информация на Nielsen Music Control.

Това означава, че най-въртяното парче в българския радио- и Тв ефир в последния месец е именно Amazing.

Песента намери място и в най-горещата компилация в момента у нас – City Hits vol. 4, която е на музикалния пазар от Ка Мюзик Плюс.

Изпълнението може да бъде изтеглено и легално в перфектно mp3 качество от първия онлайн музикален мол у нас – www.hitbox.bg

Amazing е третият официален сингъл в кариерата на румънската певица и също третият й, който достига първа позиция у нас в последните 12 месеца. По този начин Inna се превърна в една от най-харесваните певици у нас за 2009 г., а големият й успех явно ще продължи и през новата 2010 г.

Междувременно от екипа на певицата обявиха и името на предстоящия й нов сингъл – 10 Minutes. По него тя отново работи с момчетата от продуцентското трио Play & Win. Певицата обещава в това парче да разчупи превърналият се в емблематичен за нейната продукция саунд. 10 Minutes отново ще бъде със силно клубно влияние, но обещава новото десетилетие да дойде с нов хитов стил, който според Inna и екипа й ще бъде не по-малко разпознаваем и уникален!

Прочетено: 4706 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.