Начало » Лайфстайл » In LIFE TV навърши 1 година

Лайфстайл


In LIFE TV навърши 1 година In LIFE TV навърши 1 година

02 Май 2017 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

Първата по рода си изцяло позитивна и лайфстайл телевизия у нас - In LIFE TV, днес навършва точно една година от първото ни излъчване, информират от ПРофайл. След като получи Лиценз за кабелно-сателитен оператор от Съвета за електронни медии през март, миналата година, In LIFE заяви първо излъчване на 1 май 2016 година. Това стана и реалност.

In LIFE TV е нов медиен продукт в телевизионния ефир, вече наложен като име с богатата си история в интернет пространството. Телевизията е тематично специализирана, като обхваща всички аспекти на лайфстайла и съвременната култура в България, представяйки на зрителя ясна обществена картина с послание за позитивност. С помощта на различните изказни средства, In LIFE TV се стреми да нарисува един пъстър, страстен и добронамерен поглед върху представлението „живот", да акцентира върху уникалното, да изгражда стремеж и култ към красивото, доброто и креативното, да разкаже интересното.

Програмата на In LIFE TV e 24 часова, с повторения в нощните часове. Особено важно е да отбележим, че съдържанието на In LIFE TV е 100 % авторско - ние не излъчваме филми, чужди програми или външни продукции. Всичко е създадено изцяло и само от нашия екип.

Нашите предавания Приказка за стълбата с водещ Ива Дойчинова, кулинарното ни шоу Кухня в рая с красавицата Александра Милтенова, предаването ни за пътешествия В куфара на ... с Пепа Попова и Архитектурен магазин с Ася Георгиева вече са запазена марка в родното телевизионно пространство.

Репортажните миксове от най-горещите точки на живота, от най-интересните светски, традиционни, артистични, обществени и знакови събития у нас в предаването ни В обектива са лидери в гледаемостта в програмната ни схема.

Особена гордост е предаването ни за Изкуство - Арт Сцена, в което Калина Станева ви представя най-интересното от сферата на Изкуството във всичките му жанрове и проявления, а предаването ни In Teресните ви среща с интересни личности и мотивиращи житейски примери или просто с хората, които променят мисленето на века ни.

Пътешествия на Ася Георгиева във Voyage или модния маратон на Пепа Попова в репортажния микс От Подиума... - всичко създаваме и правим с много желание, професионализъм и любов.

За екипът на In LIFE - млади, амбициозни и доказани професионалисти, работата и създаването на програма всеки ден за вас, нашите зрители, е истинско удоволствие. Ние много се забавляваме и бихме искали да накараме и вас повече да се усмихвате.

Прочетено: 3583 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.