Начало » Музика » Специална вечер на Джордж Майкъл във Варна!!!

Музика


Специална вечер на Джордж Майкъл във Варна!!! Специална вечер на Джордж Майкъл във Варна!!!

17 Май 2007 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Жокер Медиа и телевизия MAD организират музикално събитие, посветено на легендарния певец

На 18 май в гр. Варна музикално-продуцентска компания „Жокер Медиа” съвместно с телевизия MAD, организира вечер, посветена на музиката на Джордж Майкъл. Това ще бъде едно незабравимо преживяване с музиката на британския поп-идол, непосредствено преди концерта му, на 28 май в София на стадион „Локомотив”. Събитието се организира със съдействието на Е.ОН България и медийното партньорство на Радио Варна.

„Жокер Медиа” и телевизия MAD канят всички почитатели на звездата на 18 май – петък в „Планет Клуб” гр. Варна, начало 21.00 ч.

MAD TV ще отговаря за всички музикални материали, които ще звучат и ще бъдат излъчвани по време на партито. Телевизията ще предостави двучасов материал и гостите на събитието ще имат шанса да видят рядко излъчвани негови клипове, а също и интервюта неизлъчвани досега пред българската аудитория. MAD е спонсор и на концерта на Джордж Майкъл в Гърция, и бе единствения телевизонен канал на Балканите който успя да вземе интервю от звездата. Зрителите на MAD ще имат възможност да видят интервюто в най-скоро време.

Прочетено: 3211 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.