Начало » Музика » Габриела къта касетка на Цеца от 89-та година

Музика


Габриела къта касетка на Цеца от 89-та година Габриела къта касетка на Цеца от 89-та година

29 Декември 2009 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Скандалната изпълнителка Габриела не вярва в Дядо Коледа от 6-годишна, разкри тя в авторската рубрика на Нина Никол за сп. ОК!

Сред любимите си вещи певицата бе донесла снимка с белобрадия старец, на която се вижда че малката Габи е леко уплашена.

"Още същия ден разбрах че не е истински, а че е нашата учителка от детската градина. Познах я по носа. Не се разочаровах, защото така или иначе подаръците си ги получих. Тогава получих гримове, лакове" – разкрива бюст N1 в поп-фолка.

Певицата страшно много обича празниците, не само заради подаръците, а и заради настроението, което носят.

За тази Нова година тя се надява да получи малко кученце от порода чихуа-чуа, което обещава да гледа с много любов.

В уникалната рубрика Габрела е събрала и още подаръци от любимите хора. Сребърен медальон от рождения й ден, който пази в кутийката и го слага само за специални случаи, първият подарък от приятеля й пък се оказа плюшена играчка охлювче, а от времето, когато баща й бил международен шофьор пази касетка на Цеца Величкович.

"Обожавам сръбската музика. Мога да кажа, че съм най-голямата фенка, защото няма песен, която да не знам. Любовта ми към сръбското идва от това, че много от малка слушам тази музика, защото само тя беше разрешена. При едно пътуване на баща ми в Сърбия, аз му поръчах касетка на Цеца. Сестра ми си поръча ходеща и говореща кукла, а аз Цеца, химическо зелено червило и огромен червен пластмасов пръстен. Всеки ден гледах само тази касетка и знаех всички песни наизуст, като имаш предвид, че това се случва през 1989 година" – споделя Габриела. Сред останалите любими предмети певицата нарежда микрофонът, който вече е очукан от множество участия, лаптопче от Атланта, роклята от първото й видео по песента ”Раздвоен” и икона на света Богородица.

"Купих си я от манастира Св.Мина. Работила съм в Швейцария дълго време и когато тръгнах за там, тя беше с мен в самолета да ми пази от страх. Стисках иконата в ръце и се молех само жива да стигна, изпитвам ужас от полети. Имам усещане, че бди над мен и ме пази. Не съм фанатик, но съм доста вярваща" – разкрива певицата.

Прочетено: 3635 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.