Начало » Мода » Ника Любецкая се превъплъти в Марлене Дитрих

Мода


Ника Любецкая се превъплъти в Марлене Дитрих Ника Любецкая се превъплъти в Марлене Дитрих

23 Март 2010 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

Със стилна фотосесия в "Social Club" танцьорката, певица и мениджър на In Agency Ника Любецкая влезе в ролята на известната немска актриса и певица с уникален глас Марлене Дитрих.

За превъплъщението се погрижи топ гримьорът na Max Factor Слав, чийто грим придаде ретро очарование на визията на красивата украинка. Както винаги на ниво се представи и дизайнерът Евгени Петков, който беше подготвил стилни тоалети, съчетаващи изящния шик на 30-те със студения блясък на съвременната мода. Фотосесията бе заснета от не един, а от цели трима фотографи - талантливите професионалисти от Hammer Studio Георги Стоев, Георги Божиков и Борис Бишков.

Партньор на Ника за снимките беше пианистът Момчил Атанасов, който пренесе екипът в очарователен свят, изпълнявайки свои аранжименти на красивия роял в Social Club. Момчил е част от музикантите, чийто професионализъм прави участията на Ника стилни и незабравими. От Нова година насам певицата се е спряла на музика на живо за своите сетове.

След фотосесията, Ника остана на участие в клуба и цяла вечер забавлява гостите на заведението с изискана програма, включваща джаз, латино и руски парчета с музикалния съпровод на Момчил Атанасов - пиано, Данаил Стефанов - бас и Деян Илиев - ударни.

Прочетено: 3149 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.