Начало » Лайфстайл » Поп-фолк певицата Мария флиртува сладко с Mr Big

Лайфстайл


Поп-фолк певицата Мария флиртува сладко с Mr Big Поп-фолк певицата Мария флиртува сладко с Mr Big

22 Ноември 2011 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

Секси миньончето Мария позира в провокативна и едновременно, типично за нея, елегантна фотосесия, като за пореден път доказва, че титлите “Секс символ на годинта” и  “Секси майка на годината”  са напълно заслужени. Пред Mr.BiG тя не само демонстрира перфектна фигура, но и разкрива душата си в един откровен разговор за стръмните пътеки по пътя към успеха, радостите и болките, свързани с кариерата й, за любимите хора, както и съкровени мисли за секса...

Освен атрактивната фотосесия на поп-фолк иконата, списанието представя още две красиви момичета - участничката в престижния конкурс “Best Model of the World” Алина Доцӹн и журналистката Невена Терзийска от светския сайт BLife. В духа на темата за красивите тела фитнес-инструкторът Мартин Гергов представя различни упражнения за дупе, на което нито една жена не би могла да устои. Новият брой включва любопитна статия за това как срамежливците могат да се превърнат в истински мачовци, ползвайки услугите на сайтовете за запознанства. Читателите имат възможността да намерят отговор на вечния въпрос на работното място, а именно как е най-уместно да се държим с шефа. Mr.BiG предлага увлекателно четиво за десетте най-богати спортисти на отиващата си година, а любителите на луксозни “играчки” могат да се насладят на текстове за частните самолети и най-новите модели смартфони.

Не пропускайте купона, чийто специален гост ще бъде звездата от корицата на новия брой. Мария ще очарова гостите не само с лъчезарното си излъчване, но и с някои от най-големите си хитове, изпълнени на живо. Партито от лейбъла  ще се състои в клуб “MEGA DANCE CENTER”, в Студенстки град, на 28.11.2011г. от 22 часа. 

Прочетено: 3664 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.