Начало » Лайфстайл » Филип Киркоров пленен от изкусни ястия

Лайфстайл


Филип Киркоров пленен от изкусни ястия Филип Киркоров пленен от изкусни ястия

20 Юни 2007 Ресторант „Вратата”   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

След изключителния си концерт в препълнената зала 1 на НДК, гордостта на два славянски народа – България и Русия, Филип Киркоров завърши вечерта в елитния столичен ресторант „Вратата”.

Точно в полунощ огромната черна лимузина спря на паркинга на ресторанта, където гости и приятели на Киркоров го очакваха. Сред тях бяха известните звезди на българската естрада Васил Найденов, Петя Боюклиева и вечният Дует Ритон.

С особена почит бе посрещнат доаиена на българската забавна музика г-н Тончо Русев и съпругата му. Приятната компания се допълваше с чаровното присъствие на Андрей Баташов.

Собствениците на ресторант „Вратата”, г-жа Весела Балабанова и Георги Ерменков /също и шеф-готвач/, съумяха да задоволят и най-изтънчените кулинарни желания на Киркоров и компания. Освен любимите на Филип Киркоров типични български национални ястия, бяха поднесени и някои от специалитетите на заведението, сред които прословутата салата с родопска брънза, родопски сърмички с пресни билки, задушено млечно теле, глиган с боровинки и елен, телешки бузи и шоколадова пирамида с ягодов мус. Г-жа Балабанова лично избра и предложи на звездната компания белите вина на Миролио. На края на прекрасната вечер, Филип Киркоров лично поздрави шеф-готвача и съсобственик на ресторант «Вратата» Георги Ерменков за кулинарните вълшебства.

Прочетено: 7237 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.