Начало » Мода » Fashion Days с безплатна доставка и специални кампании до 14 февруари

Мода


Fashion Days с безплатна доставка и специални кампании до 14 февруари Fashion Days с безплатна доставка и специални кампании до 14 февруари

03 Февруари 2014 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

От днес до Деня на любовта 14 февруари, Fashion Days, най-големият онлайн клуб за пазаруване в Централна и Източна Европа, ще изненада своите членове с кампанията LOVE DAYS. В този период ексклузивно за българските потребители клубът ще доставя абсолютно всяка поръчка безплатно, без значение от стойността ѝ или метода на плащане.

Празникът носи още една изненада за членовете на клуба Fashion Days. От 1 до 9 февруари ще стартират специални кампании, които ще бъдат отбелязани със сърце. Този стикер дава гаранция, че поръчката ще бъде доставена до 14 февруари.

Кампаниите, отбелязани със сърце, са специална покана за всички влюбени, които искат да направят вълнуваща изненада на половинката си, без да рискуват тя да се забави. Влюбените в модата, от своя страна, ще могат да се възползват от безплатната доставка, за да се поглезят с оригинален подарък от голям бранд – Calvin Klein, Triumph Essence, Donna Karan, John Galliano, D&G, Hugo Boss, Karl Lagerfeld, M by Maiocci, Calvin Klein Jeans, Desigual, Primo Emporio и много други.

Прочетено: 4427 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.