Начало » Лайфстайл » Участници от Сървайвър 4 събудиха енергията си

Лайфстайл


Участници от Сървайвър 4 събудиха енергията си Участници от Сървайвър 4 събудиха енергията си

15 Април 2010 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

Волейболистката Маргарита Амиджинова и секси-бизнесдамата Христина Русева се подмладиха с няколко месеца само за час, докато събуждаха енергията си чрез уникална терапия в “Къща на здравето”.

“Една процедура “Събуждане на енергията” освен да те излекува и тонизира, може да те подмлади с до дво-три месеца, ако се прави редовно и продължително, жените започват да изглеждат 5-6 години по-млади”, сподели пред медии и гости домакинята Ана Митева, която единствена в България практикува уникалния метод. За да потвърди думите си нагледно тя бе поканила няколко свои пациенти. Една от дамите бе донесла своя снимка как е изглеждала преди лечението – с 10-15 кг. отгоре, по-възрастна и уморена. Сега тя е на 48 години, а изглеждаше на 38 с младежки вид и стройна фигура.

“Понякога докато лекуваме едно нещо, енергията така се отприщва, че дори и гърдите на жените се увеличават, това не е нарочно и не е търсен ефект”, допълни г-жа Митева.

Двете участнички в последния сезон на Сървайвър 4 – Христина и Амиджинова все още се чувстваха физически и психически изтощени от битките, които се разиграха на Филипините и затова Ана Митева им даде няколко наставления как да овладеят енергийните ресурси на духа и тялото дори и когато са си в къщи. Към тях се присъединиха и Световният шампион по културизъм Митьо Крика, както и още един герой от Сървайвър – Туджаров. Да събудят енергията си бяха дошли още ген. Краси Занев, екс-областният на София Цветин Кръстев, Олга Ускова, Зорница от балет Дива, която именно в “Къща на здравето” преподава танци на деца-таланти.

“Енергията движи света. Тя я насвякъде около нас – във въздуха, в земята, във всяка капка вода, и вътре в нас. В човешкото тяло има повече енергия, отколкото си мислите. Тези, които успяват, просто знаят как да използват пълноценно енергийните си ресурси. Вие също можете да овладеете това изкуство. Достатъчно е само да събудите енергията, която вашето тяло има. Ние знаем, че малцина имат дарбата да направят това сами” – казва г-жа Митева.

Уникалната детоксикираща терапия е разработена изцяло от Ана Митева и цели активиране на енергията в тялото, прочистване на нервните пътища, по които тя се движи. Стимулира се организмът да изхвърли натрупаните минерали, токсини, шлаки, да регенерира. Тази способност е заложена в нашето тяло от природата, ние само му помагаме да я изпълни. При това, без да го стресираме, подхождайки индивидуално към всеки човек. Постепенно се балансират хормоналната, храносмилателната, нервната система. Спира процесът на стареене, човекът се подмладява, възстановява се хармонията в него.

Използва се оригинална мануална техника, която деблокира енергийните центрове и пречиства организма. Терапевтът въздейства по дължината на нервните пътища, активира енергията и я насочва да се движи и работи в правилната посока. Образно казано – сменя кода й. Организмът започва сам да изхвърля всички токсини и шлаки и постепенно се връща към естествената си хармония. Вторият елемент е използването на екологични български продукти: прясна чиста хума, пчелен мед, натурална козметика от родни билки и растения. Третият е индивидуалната гимнастика. Треньорът разработва комплекс от прости упражнения според нуждите на пациента. Ана Митева препоръчва: ”Вместо да купуваш фитнес уреди, купи си учител по гимнастика. Уредите са еднакви за всички, а твоята гимнастика е предназначена точно за теб!” Четвъртият, но не и по важност елемент е промяна на мисленето. Това се постига, когато се възстанови нарушеният баланс на организма - физически и духовен. С наша помощ човекът сам е извършил трайната промяна и е повярвал, че ключът към собственото му здраве и щастие е в него самия.Четирите елемента на уникалната терапия „Събуждане на енергията” са четирилистна детелина на късмета.

Ана Митева усилено се занимава и с благотворителност. С нейни средства в 4 софийски училища били извършени профилактични прегледи за гръбначни изкривявания. Резултатите се оказали шокиращи и затова от “Къща на здравето” са направили на част от децата подходящата лечебна програма.

Прочетено: 3949 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.