Начало » Лайфстайл » Емилия и Галена в сезона на дините

Лайфстайл


Емилия и Галена в сезона на дините Емилия и Галена в сезона на дините

08 Юни 2007 APRA Porter Novelli Коментари [3] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

Две от звездите на поп фолка – Емилия и Галена, щедро леят мастика Пещера на плажен бар. На страстните хубавици и течността с кристали ще се наслаждавате цяло лято, защото Емилия и Галена са звездите в новия рекламен клип на мастика Пещера. Партнират им любими на цяла България актьори – Наката от „Аламинут” и Гъмов от „Сблъсък”.

Упоени от сексапила на Емилия, двамата герои я следват с възклицания от рода „Това ако не е страст!”. Култови са и репликите на Гъмов - „Как са напращели?” и закачливия отговор на нежната Емилия „И са сочни...”. На бара освен от разхлаждащата анасонова течност ги черпят и нещо друго. Новоизгряващата звезда на поп фолка – Галена, отлично се справи с ролята на барманка. Мастиката не е така пивка, ако не е гарнирана с две сочни дини.

Страстта на кристали бе отличена със сребърен медал на международните дегустации 2006 в рамките на Международния конкурс за спиртни напитки ISW (Der Internationale Spirituosenwettbewerb), иницииран от Международна академия MUNDUSvini Германия. В конкурса са оценявани над 400 спиртни напитки при слепи дегустации.

Мастика Пещера е най–предпочитаната лятна напитка на всички българи, защото при охлаждането си образува блестящи кристали. Тя дължи изключителното си качество на първокласния анетол, получен във Франция. Анетолът е с висока степен на чистота - повече от 97%. Феновете на мастика Пещера усещат това по уникалния аромат и безупречните кристали. Рецептата й се пази ревниво в тайна, която и досега не е разкрита дори и от чужди производители. Много чужди туристи по Черноморието вече предпочитат мастика Пещера. Наблюдава се бум на износа й в Балканските страни, дори и в Гърция проявяват значителен интерес към родната анасонова напитка.

Това лято за повече страст на кристали ви препоръчваме коктейл „Дините на барманката”. Приготвя се по много лесен начин – намирате сочни и напращели дини и инжектирате мастика Пещера, поставяте в хладилника за час.

Прочетено: 49249 пъти



 

Коментари

29 Март 2011 emanuelkata:

Emilioo qkataa davaiii

17 Декември 2008 Анета:

Емилия е мойта любима певица тя е прекрасна красива секси

08 Март 2008 fenka ivana:

te sa i dvete bremenni.te sa krasivi no s izklu4enie na galena koqto napravi porno.

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.