Начало » Музика » Елица Тодорова ще пее на шведския крал

Музика


Елица Тодорова ще пее на шведския крал Елица Тодорова ще пее на шведския крал

30 Септември 2007 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

От 9 до 11 октомври 2007 президентът Първанов ще направи държавно посещение в Кралство Швеция по покана на крал Карл ХVI Густав. Заедно с президентската двойка ще отлетят и световноизвестният български дует Елица Тодорова и Стоян Янкулов.

Специално за кралското семейство красивата Елица и Стоян ще изпълнят в двореца хитът „Вода”, както и едночасова шоупрограма с уникални екзотични ударни инструменти.

Елица и Стоян са получили и покана от кралското семейство за официална вечеря в кралският дворец със крал Карл, кралица Силвия и трите им деца.

Трите деца на краля- принц Филип, принцеса Мадалена и принцеса Виктория са на възрастта на Елица Тодорова и са сред любомците на британските таблоиди.

Наследниците на шведският трон са сред любимците на папараците, славят се с това че не спазват етикецията, разкрепостени са и при всеки удобен случай бързат да направят тур по дискотеките из Стокхолм. Наследството на всеки един от тях е по 17 милиона евро.

От Швеция Елица и Стоян отлитат директно за Япония на едноседмично турне в мегаполиса Токио. Амбициозната певица и барабанистка е подготвила специална изненада за японска публика. От близо 2 месеца тя работи по осъществяването на уникален комикс- с манга рисунки. Комиксът се казва „Стихия” и е дело на художникът Даниел Атанасов, които е единственият манга художник признат в Япония. В Япония дуетът ще се срещне и със българският шампион по сумо Котоошо.

До седмица в Европа ще се завърти и новият клип на Елица Тодорова и Стоян Янкулов към втората стихия „Земя”. Режисьор на видеото е Валери Милев.

Прочетено: 3159 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.