Начало » Музика » Започва Elevation Music Festival 2012

Музика


Започва Elevation Music Festival 2012 Започва Elevation Music Festival 2012

22 Юни 2012 БГНЕС   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Elevation Music Festival 2012 отваря границите на неразрешеното и дава шанс на всички фенове да усетят атмосферата на реда и секретността на една цяла армия. В 18-годишната си история авиобаза Доброславци за първи път отваря врати за музикално, фестивално събитие с комплимент към всички фенове на истинската музика.

Купонът започва днес и ще продължи през целия уикенд - 23 и 24 юни. Теренът е обработен срещу кърлежи и други насекоми, така че меломаните да могат свободно да се разхождат боси по време на очертаващия се като горещ и слънчев фестивален уикенд. Вратите на 22 юни ще отворят в 18:00 часа, на 23 юни в 11:30 часа, а на 24 юни в 12:00 часа.

Без военно положение, но абсолютно точно, на сцените на фестивала ще се качат: Cypress Hill, Sean Paul, Fatboy Slim, Erykah Badu, Groove Armada (DJ Set), Pendulum (DJ Set) & Verse, Nneka, Kosheen, Chambao, Roni Size feat. Dynamite MC, Rev Run & DJ Ruckus (Run D.M.C), Ed Solo, Breakbot, Mickey Moonlight, Breakage, Graviti Co, Skre4, Der Hunds, Kottarashky, Миленита, Rubikub, Ogi 23, The Top Stoppers, Roots Rocket Band, Southwick, Camp Session и още много други.

Спортните и интерактивни забавления на Elevation`12 също са гарантирани. Зоната за забавления ще прелива от игри и предизвикателства – от издигане на кайт хвърчила до приятелски спаринг с надуваеми боксови ръкавици, мини игрища за плажен волейбол и футбол, велописта и черешката на забавленията - бой с торти. Световното парти уиски J&B и тази година ще се постарае качествената музика да е гарнирана с допълнително парти настроение. Затова от J&B са осигурили огромен басейн с пяна и водни помпи, които ще разхлаждат и освежават разгорещилите се танцьори. Списъкът с приятните изненади е дълъг, но спираме до тук, за да запазим любопитния привкус на предстоящото, заявяват още организаторите.

И тази година на Elevation ще има обособен къмпинг, където всеки желаещ ще има своето местенце за отдих и презареждане. Ще се използва фестивална валута. Местата за обмен ще са шест, от които пет в зоната на фестивала и едно на входа до касите за билети. Ще има няколко обособени зони за хранене, десет бара, информационни пунктове за актуална информация, както и място, където да заредите телефона си. Ако загубите или намерите нещо, ще можете да го потърсите или оставите на пункта "Lost & Found". Автобусната линия № 30 на градски транспорт, ще бъде с подсилен график и ще е денонощен. За желаещите да дойдат с кола на фестивала, ще има осигурен платен паркинг, а за велосипедистите ще има вело паркинг.

Със старта на Elevation започва и новата дарителска инициатива на фондация "За Нашите Деца". Кампанията има за цел да събере поне 300 души, които да изпеят популярната песен на Богдана Карадочева и Стефан Димитров "Дано" и по този начин да покажат своето обединение и вяра в общата кауза – нито едно дете в България да не расте в самотата и изолацията на социалните домове. Своята съпричастност към каузата на фондацията ще покаже и Миленита на фестивала, която ще изпълни "Дано" в неин аранжимент на 23 юни от 17:00 часа на Euroinstage.

Прочетено: 2584 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.