Начало » Мода » Дизайнер на Вивиан Уестууд прави визията на Мария Илиева за концерта й

Мода


Дизайнер на Вивиан Уестууд прави визията на Мария Илиева за концерта й Дизайнер на Вивиан Уестууд прави визията на Мария Илиева за концерта й

29 Ноември 2011 БГНЕС   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

Светослав Колчагов, един от петимата основни дизайнери в екипа на Вивиан Уестууд, лично се е заел със стайлинга на Мария Илиева и лети от Лондон специално за концерта, съобщиха организаторите на събитието. Певицата ще смени няколко тоалета от първа линия на ексцентричната кралица на модата, подбрани специално за нея.

Приготовленията за концерта са в разгара си. Мария Илиева е поверила режисурата му на Атанас Генов, продуцирал и заснел най-впечатляващите музикални събития в България. Шоуто ще се състои на най-мащабната сценична конструкция, строена за български артист – сцената на X Factor, и ще предложи на феновете уникален звук, мултимедия и светлинни ефекти.

Концертът "10 години "Лунен сън" ще бъде на 3-ти декември в зала "Фестивална" от 20 часа. Билетите вече са в продажба в мрежата на Ticketstream, на Билетния център на НДК, като ще се продават и на място в деня на концерта.

Прочетено: 3457 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.