Начало » Музика » Десислава пя на MAD Video Music Awards 2008 в Атина

Музика


Десислава пя на MAD Video Music Awards 2008 в Атина Десислава пя на MAD Video Music Awards 2008 в Атина

23 Юни 2008 MAD   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Десислава бе първата българска звезда, която участва на 5-те годишни музикални видео награди на MAD Гърция - “MAD Video Music Awards’08” в Атина.

На 17 юни, на сцената на препълнения театър “Мелина Меркури” в Атина, участие на бляскавата церемония имаше българската звезда Десислава. Сексапилната красавица спря дъха на гръцката публика с невероятното си изпълнение на тоталния хит на Duffy “Mercy”, в един уникален дует с красивия гръцки поп изпълнител Костас Мартакис. Изпълнителите успяха да накарат 6000 души да пригласят в едно заедно с тях. Десислава се качи на сцената веднага след като българските музиканти Planet Magic Live feat.Vessy бяха наградени за “Най-добър БГ клип” за видеото на Николай Нанков - “To F**K”. Първата българска звезда, поканена да участва на най-мащабното музикално събитие на Балканите - MAD Video Music Awards’08, бе облечена в бял секси тоалет и не отстъпи по хубост на най-големите гръцки звезди. Страстите, разгоряли се на сцената по време на дуета между Десислава и Костас Мартакис, даде повод на гръцките медии да повдигнат въпроса има ли нещо повече между българската красавица и гръцката звезда? Десислава, обкръжена от камерите на най-големите телевизионни канали в Гърция, остави темата “Без коментар”.

По време на три часовата церемония, на сцената освен нея се представиха: Artemis – Efthimis, Despina Vandi, Nikos Vertis,Goin’Through, Peggy Zina, Thirio, Maria Iakovou, Viky Kagia, Kostas Karafotis, Kataxthonios, Komis X, Maria Korinthiou, Kostas Martakis, Kwan, Master Tempo, Matisse, NINO, Onirama, Helena Paparizou, , Professional Sinnerz, Sakis Rouvas, Stavento, Stereo Mike, Schiller, Sofia Strati, Tampta, Ipoxthonios, Xrispa и др.

Както всяка година, няколко часа преди церемонията, околностите на Athens Rock Theatre “Melina Merqouri” бяха в пълна готовност за началото на най-голямото музикално събитие, с водещ Mr.Themis Georgadas и под инструкциите на известния гръцки режисьор Mt. Kostas Kapetanidis. Церемонията стартира в ранния следобед с подряващо шоу, по време на което публиката имаше шанса да се наслади на живите изпълнения на групите Stavento, Stereo Mike, Tangram, Komis X, Professional Sinnerz & Shadow, хепънинги, интерактивни игри и дейности, с цел да нажежат атмосферата преди самите награди.

С основното послание на VMA’08 “ACT NOW” и съдействието на международната природозащитна организация WWF, най-голямото музикално събитие за лято 2008 имаше за цел да информира публиката за проблемите с опазването на околната среда, както и да допринесе за опазването на климата, определяйки тазгодишните награди като „Climate Neutral”. Доброволно, MAD ще компенсира изхвърленото количество въглероден диоксид по време на MAD Video Music Awards 2008, произведен от консумацията на енергия по време на шоуто за осветление, озвучение, генератори, гориво за транспорт, замърсяването на въздуха от транспортирането на международните гости и др. MAD ще подкрепи международната дейност за опазването на околната среда според протокола на Kyoto.

MAD България ще излъчи церемонията на MAD Video Music Awards'08 в Атина след две седмици.

Прочетено: 3459 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.