Начало » Лайфстайл » DJ Диан и Йоанна от Deep Zone поставиха R.E.D. рампи в Южния парк

Лайфстайл


DJ Диан и Йоанна от Deep Zone поставиха R.E.D. рампи в Южния парк DJ Диан и Йоанна от Deep Zone поставиха R.E.D. рампи в Южния парк

31 Май 2008 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

DJ Диан и Йоанна от Deep Zone поставиха 4 рампи за детски колички на централния вход на Южния парк. Инициативата е част от проекта R.E.D. и е посветена на 1 юни – Ден на детето. Предстои подобни платформи да бъдат монтирани в големите градове в цялата страна на входовете и изходите на парковете.

Дидо от Deep Zone дойде в Южния парк, заедно със съпругата си Албена и 8 месечния Кристиян. Те първи усетиха удобството на съоръженията. “Смятам, че това е една прекрасна инициатива, която ще улесни достъпа на майки с деца до парковете”, каза DJ Диян.

Целта ни е младите майки и бащи да имат възможност за по-приятни разходки, същото се отнася за възрастните или инвалидите. От друга страна даваме знак на общините и на другите институции, че е редно да се правят такива инициативи. Те са малки, но са важни, каза Теофан Германов, R.E.D фен.

R.E.D. е кампания за социална активност на младите хора в България. Тя стартира преди два месеца със сайта red-bg.net. Всяка седмица в ексклузивен чат на сайта гостуват известни личности от България. Идеята за създаване на сайта възниква по време на Red Line турнето на Deep Zone и DJ Baltazar през есента на 2007 г. R.E.D. беше подкрепена и от депутата Кирил Добрев.

Прочетено: 3394 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.