Начало » Музика » Нов клуб за авторска музика отваря врати тази събота

Музика


Нов клуб за авторска музика отваря врати тази събота Нов клуб за авторска музика отваря врати тази събота

25 Юли 2007 CATALYST!West Coast Punkrock   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Нов клуб за авторска музика отваря врати в София тази събота – 28-ми юли. Заведението се казва “8th Ball” (“Осмата топка”) и се намира в центъра на столицата – на ул. “Георг Вашингтон” 12 (зад “Централни хали”).

Официалното откриване и първият концерт в “8th Ball” ще се състои тази събота, като на сцената ще забият две съвсем млади български поп-пънк банди – Catalyst и Rise Above. През лятото програмата на заведението ще бъде по-спокойна, като за месец август засега има само една запазена дата – на 15-ти в “8th Ball” ще гостуват немската ъндърграунд банда Tragic Vision.

Въпреки това, клубът ще бъде отворен цяло лято и в него ще се организират тематични партита. От есента концерти на български и чуждестранни групи ще има всеки петък и събота.

“Клуб “8th Ball” ще бъде “по-специално място” за българската музика. В нея са добре дошли най-добрите ъндърграунд банди в България, които се изявяват в стилове като хардкор, ска, пънк, метъл, алтърнатив”, сподели идеите си мениджъра на клуба Александър Богданов “Същото важи и за чуждите банди – за 15 август имаме шоу с немците Tragic Vision, които и преди са свирили в България, и сме изключително доволни, че избраха точно нашия клуб.”, добави още той.

Александър Богданов обеща и цените на напитките в клуба също да бъдат “ъндърграунд” и съвсем достъпни. В следващите няколко месеца пък, в подземието на клуба е планирано създаването на Tattoo студио и репетиционна.

Откриването на 28-ми юли ще бъде с участието на поп-пънк бандата Catalyst, както и съвсем новата група Rise Above, за които това ще бъде първи концерт. Цената на билета е съвсем символична – 2 лв., а шоуто ще започне в 19 часа.

Прочетено: 3002 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.