Начало » Лайфстайл » Отново българин е най-добрият брейкър на Балканите

Лайфстайл


Отново българин е най-добрият брейкър на Балканите Отново българин е най-добрият брейкър на Балканите

27 Май 2008 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

21-годишният Мартин Мутафи, с прякор Мучачо от Враца, спечели първото място в международния брейк фестивал JAM ON IT 8 с NESCAFE 3in1, който се проведе на 24 май в София. Именно той, ще представи Балканите на световните финали по брейк в Швейцария, през октомври тази година.

Миналогодишните световни финали, бяха спечелени от победителя от квалификацията за България – Марги от Monstribe Crew.

За титлата най-добър брейкър на Балканите се бориха 16 участници от България, Сърбия и Хърватия. След оспорван финал, второто място беше присъдено отново на българин - 24-годишния Захари Младенов от Враца.

Отново в събота, в парти-център „4-ти километър” се проведе и състезание по фънк стиловете попинг и локинг. Първото място, и в двата стила, беше присъдено на 30-годишния представител на Хърватска Kris One. Второто място спечели преставителят на България T-Fresh- родна легенда в брейк и фънк стиловете още от 1983 година. Той е член на небезизвестната групо от Плевен-„Ефект”.

Над 1300 фенове на хип-хоп културата се събраха вечерта на 24 май в парти-център „4-ти километър”, за да видят на живо финалите на JAM ON IT 8 с NESCAFE 3in1. Непосредствено след края на брейк състезанието на сцената се качиха звездите на вечерта – американската соул изпълнителка Яра Браво и DJ Вадим. На музикаланата сцена България беше представена от Спенс, Ударната група, диджеите Skill, Phase One и Vla D. Чил-аут и фънк музиката бяха представени от Desy-Phuture Shok и Досьо Амуджиев - Groovy Sessions.

За всички гости на събитието имаше неограничени количества от напитката на хип-хоп културата у нас – NESCAFE 3in1.

Над 100 диджеи, брейкъри, Ем Си-та и графити артисти от Германия, Великобритания, САЩ, Събрия, Финландия и Индия взеха участие в пролетното издание на едно от най-грандиозните хип-хоп събития на Балканския полуостров – JAM ON IT с NESCAFE 3in1.

Прочетено: 2726 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.