Начало » Кино » Актьори се превръщат в детективи в "Корпус за бързо реагиране"

Кино


Актьори се превръщат в детективи в Актьори се превръщат в детективи в "Корпус за бързо реагиране"

07 Декември 2011 APRA Porter Novelli   |  Коментари [0] Категория › Кино

   increase  decrease

Любими български актьори участват в новия български филм „Корпус за бързо реагиране”, който ще тръгне по кината на 2 март догодина. Тримата главни герои – Евгени Будинов, Васко Мавриков и Ивелин Найденов влизат в ролята на частни детективи, които се забъркват в невероятни приключения, разследвайки поръчка на своя първи клиент – Диана Любенова. Тя влиза в ролята на богата бизнес дама, чийто мъж Мариан Вълев й изневерява. Само месец след като роди дъщеря си София, Диана Любенова се завръща в блестяща форма на големия екран.

Създателите на филма обещават екшън, невероятни каскади, заплетени ситуации, романтика и много смях. Режисьорът Станислав Дончев – Стамбата, който работи и в българския сериал „Забранена любов”, гарантира час и половина смях. „Заснехме „Корпус за бързо реагиране” за рекордно кратък срок – само 18 дни. Това е филмът, чийто сценарий написахме с Васко Мавриков преди 7 години и ето сега се случи. Продуцентът на филма – Емил Симеонов от „Профилмс”, които стоят зад успеха на „Стъпки в пясъка”, разкри , че амбициите на екипа са да представи нещо невиждано на българския зрител.

Сюжетът ни запознава с тримата агенти от Корпуса за бързо реагиране – Васко (Васко Мавриков), Гецата (Евгени Будинов) и Борето (Ивелин Найденов), които основават фирма за всякакви поръчки - от сваляне на котката ви от дърво до промишлен шпионаж – за тях всеки случай е еднакво важен. Те са три обикновени безработни момчета, които са готови да извършат всичко, за да изкарят някой лев. Първата им поръчка е да проследят съпруга на г-жа Георгиева (Диана Любенова), която подозира мъжа си (Мариан Вълев) в изневяра. Васко, Гецата и Борето тръгват по петите му и хващат неверния съпруг, но се оказва, че се забъркват неволно в схема за фалшиви пари, в основата на която стои героят на Мариан Вълев. Смешните ситуации ги срещат с Кутрум (Башар Рахал), Карла Рахал, Стойко Пеев, Фахрадин Фахрадинов, Латинка Петрова и други. Роли във филма имат и скандалната плеймейтка Златка Димитрова и професионалния боксьор Коко Тайсъна.

Прочетено: 4176 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.