Начало » Мода » Astella закрива грандиозно ревю за Fashion TV

Мода


Astella закрива грандиозно ревю за Fashion TV Astella закрива грандиозно ревю за Fashion TV

07 Декември 2007 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

Пролетната колекция Uptown Girls SP-SU 08 на Astella Atelier с креативен директор Аля Милушева закри ревюто по случай Европейския ден на модата в България, което представя 9 български дизайнера и ще се излъчи по Fashion TV.

Ревюто на Astella откри копринен гащеризон в графична интерпретация на леопардов десен. Той притежава италиански джобове, което онагледява най-актуалната модна тенденция – присъствието на голям джоб в официалните и балните облекла. Златист колан тип корсет подчертава талията и добре се комбинира с леопардовия десен на гащеризона-рокля. Тенденцията за злато и сребро от отминалите сезони е претърпяла метаморфоза – те пак присъстват, но дискретно, само под формата на отблясъци.

Красивият тоалет беше последван на сцената от няколко уникални рокли в гамата на кралско синьо, тюркоаз, алено-червено и черно-бяло, всички с втъкана златисто-сребърна нишка. Ефирни рокли в драматични нюанси на огнено-червено и пищно-оранжево спряха дъха на публиката.

Силното присъствие на аксесоарите – ярка тенденция през следващия сезон – беше подчертано не само от красивите бижута с марка Astella Jewelry - Swarovski Crystalized, а и от уникалните шапки на известната дизайнерка Ирина Сердарева.

Забележителен бе финалът на ревюто на Astella – модел, облечен във впечатляваща барокова рокля в нюанс на старо злато, с висока талия и пищен шлейф, изработен от най-скъпата дантела в света – Sofie Hallete, дефилира на сцената. В шлейфа са вградени хиляди блестящи мъниста, златни пайети и перли, които създават сияен ореол около модела. "Щастлива съм, че толкова рано в кариерата ми имам възможност да работя с най-добрите производители на платове и дантели в света” – споделя Аля Милушева. “Безценен е опитът, който натрупвам при работа с най-големите имена в областта на модата. Всеки съвременен haute couture дизайнер поне веднъж е създавал тоалет с невероятните дантели на Sofie Hallete”.

Прочетено: 3980 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.