Начало » Мода » Astella Atelier закри със стилно ревю благотворителната премиера на “Алманах на българската мода”

Мода


Astella Atelier закри със стилно ревю благотворителната премиера на “Алманах на българската мода” Astella Atelier закри със стилно ревю благотворителната премиера на “Алманах на българската мода”

21 Декември 2007 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

На 19 декември в резиденция Бояна се състоя премиерата на “Алманах на българската мода 2008” под патронажа на първата дама г-жа Зорка Първанова. Автор и съставител на алманаха е проф.д-р Любомир Стойков, председател на Академията за мода. Ревю на няколко подбрани дизайнери, включени в алманаха, вдъхнови събралите се журналисти и гости.

Дизайнерката Аля Милушева закри ревюто с бляскаво представяне на 12 модела от пролетната колекция на Astella Atelier “Uptown Woman”.

Колекцията е предназначена за модерната градска жена, която носи в себе си усещане за висша класа. Тя е аристократична в своите занимания, не прави компромиси както с мястото където вечеря, така и с качеството на дрехата, която облича. Това е жена, която постига всичко с неподражаем финес, но умее и стилно да се забавлява. Където и да отиде, тя се превръща в звездата на вечерта със своята елегантност, оригиналност и вкус.

В колекцията “Uptown Woman” дизайнерката Аля Милушева залага на класическа линия и прецизна кройка съчетана с фини акценти. Ревюто откриват изискани офциални тоалети, следвани от ефирни коктейлни рокли и луксозни булчински модели. Талията на роклите е висока и стилно подчертана. Цветовете в колекцията са аристократични - черно, злато, кафяво, екрю, циклама. Използвани са множество кристали и перли, които придават блясък и изящество на тоалетите. Дъха спира златен корсет, изработен от перли, комбиниран с черна пола с бродирани от златна нишка цветя. Сериозно присъствие в моделите има чистата коприна като един от “вечните” платове, съчетаващи лукс и лекота. Две от булчинските рокли са ушити от ръчно изрисувана италианска коприна Luigi Verga. Не са пропуснати и любимите на дизайнерката френски дантели Sophie Hallette. Най-зашеметяващата рокля в колекцията е изработена като ветрило в горната си част и комбинира злато с бледа лила.

Силно присъствие имат и бижутата с марка Astella Jewelry - Swarovski Crystalized. Те са премерено пищни, изработени от изящни кристали и перли Сваровски и носят усещане за покоряваща магия и женска власт.

Прочетено: 3673 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.