Начало » Музика » Андреа засне диамантен клип

Музика


Андреа засне диамантен клип Андреа засне диамантен клип

02 Ноември 2011 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

30 секунди бяха достатъчни на звездата Андреа да познае истинската любов и да последва сърцето си, отхвърляйки изкусителните съблазни. Не става въпрос за мъжа в живота й - боксьора Кубрат Пулев, а за екранно превъплъщение. То се случи на морския бряг в Бургас, където в края на лятото певицата бе съблазнявана едновременно от предвидим богаташ и от романтичен мачо.

Видеоклипът за серията "Диамант" със стилизиращи и подхранващи продукти за коса на италианския козметичен гигант "Аlfaparf" бе сниман в продължение на 3 дни в Морската градина и в хотел "Приморец", съобщиха от "Christian Of Roma Group", чието лице е Андреа.

Авторът на сюжета Иван Ангелов, който в момента пише сцените на комедийния ситком "Етажна собственост" и е бил главен сценарист на "Шоуто на Слави", заложи на контрастите. А тяхната реализация осъществи популярният оператор и режисьор Георги Марков, сътворил запомнящи се клипове на родни попзвезди като Галя от "Каризма" и Деси Тенекеджиева.

При първата поява на Андреа камерата я показва в стилна черна рокля на маса в изискан ресторант с приглушена светлина и ефирна музика до галантен кавалер. Тузарът, който излъчва благополучие, но и студенина, подава на русокосата си дама кутийка. Ослепителният диамант вътре обаче се оказва неспособен да заплени волната й душа.

В следващия кадър Андреа е на морския бряг - грациозната дива блести на яркото слънце в прелестна бяла рокля с развята буйна грива. И внезапно открива в лицето на свирещ на китара авантюрист своя истински диамант и бленуван копнеж.

Видеоклипът ще бъде завъртян в родния телевизионен ефир до дни, уточниха от "Christian Of Roma Group".

Прочетено: 2369 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.