Начало » Кино » Комедията с Иво Аръков и Димо Алексиев ”Секс академия: мъже” пристига в кината на 21.04

Кино


Комедията с Иво Аръков и Димо Алексиев ”Секс академия: мъже” пристига в кината на 21.04 Комедията с Иво Аръков и Димо Алексиев ”Секс академия: мъже” пристига в кината на 21.04

18 Април 2017 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Кино

   increase  decrease

Тайно общество учи мъже как да свалят жени

Героите на Иво Аръков и Димо Алексиев прилагат техниките на Дон Жуан във филма „Секс академия: мъже"

На 21 април в кината излиза най-новият български филм „Секс академия: мъже" с участието на звезден състав от актьори, сред които Иво Аръков, Димо Алексиев, Ники Сотиров, Диляна Попова и Елена Боева,информират от ПРофайл.

Режисьор на комедията е Георги Костов („Пистолет, куфар и три смърдящи варела"; „11а"). Историята разказва за тайно мъжко общество, чийто основатели Мистър Д (Димо Алексиев) и А.Б. Старфакър (Георги Костов) преподават техниките на Дон Жуан и учат мъже как да „свалят всяка жена, която си пожелаят". Обезверен от опитите си да привлече вниманието на момичето, което желае, Жан (Иво Аръков) става част от това общество и не след дълго се превръща в пример за подражание. Жените се лепят за него, но той иска само Даян (Елена Боева). Ролята на топ сваляча Мишо, приятел и съветник на Жан, е поверена на телевизионния водещ Павел Владимиров, който вече има няколко роли зад гърба си. „Секс академия: мъже" предлага много свеж хумор и комични ситуации, които няма да оставят зрителите безразлични.

Повече за героите:

Мистър Д (Димо Алексиев) е изключително магнетичен за жените, въпреки ексцентричния си вид. Той е разработил система, по която всеки мъж може да привлече вниманието на която и да е дама. Съосновател е на тайно братство, наречено „Орденът на Дон Жуан", в което приема само мъже, готови да се посветят изцяло на каузата, срещу съответната такса.

А.Б. Старфакър (Георги Костов) е съдружник на Мистър Д, но по-късно решава да разработи своя собствена система за преподаване, наречена „Тактиката", което води до разцепване на братството.



Жан (Иво Аръков) е момче с добре платена работа и грижовна майка, но няма никакъв опит с жените. След неуспешно прилагане на съветите на топ сваляча Мишо (Павел Владимиров), Жан става член на „Братството на Дон Жуан". Целта му е да придобие умения, които да му помогнат да свали момичето, в което е влюбен.

Даян (Елена Боева) е красива, умна и недостъпна за Жан. Шефът на фирмата, в която работи, постоянно следи всяко нейно движение и не допуска друг мъж да я ухажва.

Рок Стронг (Ники Сотиров) е майстор по нерволингвистично програмиране. Смята се за бог и иска да вербува най-талантливите свалячи в своята школа. Дългогодишен враг на Мистър Д.

Мишо няма нужда от представяне. Всяка жена го знае. Коя с добро, коя не. Мишо е първият, който дава съвети на Жан как да свали момичето, в което е влюбен, но за жалост уменията му не са от любовно естество,добавят още от ПРофайл.

Прочетено: 4799 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.