Начало » Технологии » Acronis е един от „Най-добрите от най-добрите” за списание Redmond за четвърта година по ред

Технологии


Acronis е един от „Най-добрите от най-добрите” за списание Redmond за четвърта година по ред Acronis е един от „Най-добрите от най-добрите” за списание Redmond за четвърта година по ред

18 Ноември 2008 BSD   |  Коментари [0] Категория › Технологии

   increase  decrease

За четвърта последователна година читателите на списание Redmond обявяват Acronis True Image за предпочитан продукт за „Drive Imaging", според резултатите публикувани в изданието „Най-добрите от най-добрите" през ноември 2008.

Acronis True Image осигурява както архивиране основано на цялостно изображение, така и архивиране, основано на файлове. Архивирането, основано на изображения, прави моментен запис на състоянието на целия компютър - включително програмите и операционната система - които могат да бъдат възстановени в случай на срив на хард диска или катастрофален срив в операционната система. С архивиране, основано на файлове, потребителите могат да избират специфични файлове и папки, които да защитават.

„Директната обратна връзка от читателите на Redmond е истинско доказателство за това как нашите продукти се възприемат на пазара", казва Джейсън Донахю, главен изпълнителен директор на Acronis. „Изключителна привилегия е, че са избрали Acronis сред предпочитаните си продукти за четвърта поредна година."

За списание Redmond

Основано през 1995 г. като Microsoft Certified Professional Magazine, списанието беше пуснато отново на пазара като списание Redmond през октомври 2004 г., за да отрази развитието и увеличаващото се ниво на отговорност сред читателите. Redmond осигурява най-актуална информация за продуктите, бизнеса, както и съвети от типа „Как да..." за мрежови професионалисти, ИТ мениджъри и ИТ директори, като се фокусира върху платформата Microsoft Windows.

Повече информация за продуктите на Acronis, можете да намерите на сайта на дистрибутора им за България - Бизнес Софтуер Дистрибутор (http://www.bsd.bg/acronis-software).

Прочетено: 3070 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.