Начало » Музика » X Factor започва ден по-рано – на 11 септември

Музика


X Factor започва ден по-рано – на 11 септември X Factor започва ден по-рано – на 11 септември

08 Септември 2011 APRA Porter Novelli   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Най-дългоочакваното музикално шоу „X Factor” ще зарадва своите нетърпеливи зрители още на 11 септември, ден по-рано от обявеното. Поради големия зрителски интерес и хиляди молби на зрители, продуцентите създадоха още един допълнителен епизод. По този начин Нова ТВ ще даде възможност на повече зрители да се насладят на вълнуващия старт в 20:00 ч.

В специалния епизод, който ще се излъчи в неделя, зрителите ще имат възможността да проследят как мина първият етап от състезанието, в който всички кандидати се явяват за първи път пред звездното жури – Мага, Мария Илиева, Поли Генова и Васко Василев.

От прослушванията в Плевен и София са кадрите, които зрителите ще видят в пилотния епизод. В родния град на Емил Димитров екипът на най-голямото музикално шоу получи една от най-големите изненади, а в столицата – една от интересните и разтърсващи истории.

Неотлъчен помощник на съдиите по време на концертите-прослушвания на живо е и публиката, която подкрепяше своите любимци със специално изработени плакати, бурни аплодисменти и много любов...

Прочетено: 2427 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.