Начало » Музика » X Factor изправя кандидатите за слава пред звездно предизвикателство в следващия етап от шоуто

Музика


X Factor изправя кандидатите за слава пред звездно  предизвикателство в следващия етап от шоуто X Factor изправя кандидатите за слава пред звездно предизвикателство в следващия етап от шоуто

21 Юли 2011 APRA Porter Novelli   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Сериозните изпитания за участниците в музикалното шоу “X Factor” продължават с пълна сила. Талантите, подбрани след най-мащабните кастинги у нас, провеждани в 7 български града, ще се изправят пред още по-голямото предизвикателство да пеят пред публика. Прослушванията на живо ще дадат шанс на претендентите за слава да направят своето първо и най-запомнящо се представяне пред четиримата съдии – Мария Илиева, Мага, Поли Генова и Васко Василев. “X Factor” е единственото музикално шоу, което поставя изпълнителите на истинска сцена пред ентусиазирана публика още в самото начало, за да изпитат несравнимото усещане да са под светлината на прожекторите. Регламентът на формата позволява на стотици талантливи изпълнители да се почувстват като истински музикални знаменитости, а публиката ще е главен участник в раждането на една нова звезда, а защо не и легенда.

Прослушванията започват във Варна - от 26 до 28 юли във “Фестивален комплекс” и продължават в София - от 2 до 4 и от 6 до 8 август в зала „Фестивална” от 10.00 ч. На този етап от състезанието съдийският квартет ще има тежката и отговорна задача да определи кои участници притежават така желания “X Factor” и кои от тях ще продължат напред в шоуто.

Любимците на българската публика Мария Илиева, Васко Василев и Поли Генова и създателят на някои от най-големите хитове в родната музика – Мага, призовават всички желаещи да дойдат на концертите и да подкрепят своя фаворит. Участниците се нуждаят от тяхната помощ и бурни аплодисменти, за да продължат напред в класирането. Всички гости на прослушванията могат да очакват едно незабравимо музикално изживяване, изпълнено с положителни емоции и страхотни награди. Всеки концертен ден десет щастливци от публиката ще имат уникалната възможност да се запознаят лично с Мария Илиева, Мага, Васко Василев и Поли Генова, a в края на деня един от гостите в залата ще си тръгне с невероятен нов смартфон Nokia C5 – 03. Изненади очакват и първите 100, записали се във Фейсбук страницата на събитието http://www.facebook.com/xfactorbulgaria - всички те ще получат тениска „X Factor”.

След прослушванията на живо предстоят още две допълнителни селекции на участниците, когато на всеки член на журито ще бъде разпределена една от категориите: “Момчета”, “Момичета”, “Мъже и жени” и “Дуети или групи”. Кулминацията в “X Factor” ще бъдат изпълненията на живо през есента. Тогава зрителите ще имат възможност да гласуват с позитивен вот за своите фаворити, а шоуто ще напускат събралите най-малко гласове.

Прочетено: 2328 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.