Начало » Технологии » Кевин Спейси, Бригите Нилсен, Сийл и много други звезди

Технологии


Кевин Спейси, Бригите Нилсен, Сийл и много други звезди Кевин Спейси, Бригите Нилсен, Сийл и много други звезди

16 Октомври 2010 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Технологии

   increase  decrease

Vertu, лидерът на пазара на луксозни мобилни телефони, представи по изключително стилен и екстравагантен начин новото си творение Constellation Quest в Ланкастър Хаус, Лондон. Това е първият смартфон на компанията и е създаден, за да осигури комфортен и ярък живот на своя собственик.

“Лукс. Технология. Услуги”, това са трите ключови думи за Constellation Quest, обяви президентът на Vertu Пери Оустинг при представянето под наслов “Life. Beautifully arranged”. «С този модел Vertu като компания остава вярна на своите ценности. Представяме уникални, персонализирани луксозни услуги, създавайки телефон, който в еднаква степен е красив и функционален. Този модел отразява стремежа на Vertu да предлага продукти, които отговарят точно на потребностите на нашите клиенти», допълни Оустинг.

Главният дизайнер Франк Нуово призна, че за създаването на модела са били необходими 2,5 години, най-вече за изработването на уникалната QWERTY клавиатура, чиито бутони са от сапфир кристал.

На премиерата във впечатляващата с историята и пищността си Ланкастър Хаус, в която са се извършвали коронации, кралски сватби и са подписани много исторически документи, бяха поканени журналисти от целия свят както и много знаменитости. Най-известните сред тях бяха актьорът Кевин Спейси, музикантът и съпруг на Хайди Клум Сийл, който е посланик на новия модел, датската актриса и бивша съпруга на Силвестър Сталоун Бригите Нилсен, Холи Валънс, Ник Кенди, Бен Фогъл, Палома Фейт, Сирена Рийс, Филип Трейси, Том Паркър Боулс, Бен Елиът и др. Гостите опитаха коктейли, направени лично от актуалния носител на титлата Best Bartender In the World Ерик Лоринц и шампанско Dom Ruinart, придружени от изискани кулинарни шедьоври. Всички преживяха изключително технологично пътешествие и признаха, че вариациите на Constellation Quest предлагат възможност хора с различен вкус да намерят своето устройство, което освен че ще улесни живота им, ще бъде статус символ и знак за принадлежност към света на високите стойности.

Vertu, чиято централа е във Великобритания, е пазарен лидер в областта на луксозните мобилни телефони. Пери Оустинг обяви, че компанията отчита 40% ръст на продажбите. През последните два месеца на миналата година компанията е отбелязала рекордни продажби. Въпреки че присъства в 500 магазина в 70 страни, Vertu открива нов магазин на всеки две седмици. В България изключителните модели на Vertu могат да се изберат и купят в мултибранд бутик Е&S Watches and Jewellery, София, пл.Народно събрание 12.

VERTU CONSTELLATION QUEST

Първото, което отличава Constellation Quest от досегашните модели телефони-бижута на Vertu, е че има QWERTY клавиатура. Освен това той предлага ексклузивни услуги. И както се очаква от всеки телефон Vertu, той впечатлява с уникална изработка, прецизен подбор на материали и необикновено внимание към детайлите.

VGA eкранът на телефона не е претрупан с информация, показва само ключови данни, които всеки собственик избира сам - като съобщение за получен мейл, задачи, срещи, календар, източници на новини. Телефонът както всеки телефон Vertu има аналогов часовник, който се сверява автоматично според това къде се намира собственикът. Всичко е така измислено, че телефонът да се ползва интуитивно и лесно.

При покупката на Constellation Quest в бутиците на Vertu или в мултибранд бутиците, които предлагат марката, (в България това е E&S Watches and Jewellery, пл. Народно събрание 12) консултанти на марката помагат на бъдещия собственик да промени настройките така, че на него да му бъде удобно, настройват му е-мейл клиенти и връзки със социални мрежи. Функцията My Key се конфигурира така, че да осигурява моментален достъп до четирите най-използвани приложения.

Vertu гарантира 24-часова поддръжка чрез Vertu Remote Assist, което е без аналог на пазара на мобилни телефони.

С новия модел Constellation Quest се лансира и услугата vertu.me, която осигурява на собственика електронна поща Vertu и позволява лесно да се обединят развлекателните и бизнес услуги на телефона. По желание на клиента електронната му поща, контактите, календарите и задачите могат да се пазят на надеждните сървъри на Vertu. Това е безценно при загуба на информация. Vertu гарантира, че при такъв инцидент цялата информация ще бъде възстановена и прехвърлена на новия телефон. Данните непрекъснато се актуализират, независимо дали vertu.me се използва от телефона, домашния или офисния компютър, или пък през Интернет от друг компютър. Когато човек регистрира своя Constellation Quest, автоматично активира услугата Vertu Concierge. Любезни консултанти позвъняват на новия собственик и уточняват неговите лични предпочитания, приоритети, предпочитани услуги, както и оптимален начин за връзка с Vertu. Достъпът до услугата Vertu Concierge се осъществява чрез специален бутон на телефона.

Клиентът избира начина на общуване - по телефона или по електронната поща. Екстертите на Vertu Concierge осигуряват персонализирана и независима консултация за най-важните забележителности на дадено място, най-добрите ресторанти, най-известните шопинг центрове и т.н. 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата на 9-те най-разпространени езика: английски, френски, немски, италиански, руски, японски и мандарински, арабски и кантонски.

Vertu City Brief е услуга, която дава информация и препоръки, съвети по етикет в 140 световни центъра.

Vertu Select идеално съчетава актуална световна и регионална информация на 8 езика.

Constellation Quest е 3G телефон, осигуряващ многодиапазонна GSM връзка и покритие HSPA.

Свързван с високоскорстната WLAN мрежа, Constellation Quest гарантира връзка във всяка точка на света. Телефонът има 40 GB вградена памет. Операционната система е Symbian 3. Телефонът е оборудван с видеовход за гледане на филми, изображения, презентации и електронна поща. Моделът е с Bluetooth, безплатни световни карти и система за навигация Assisted GPS, висококачествена акустична система, система за подтискане на външните шумове и FM радио. Всеки телефон Constellation Quest се сглобява ръчно от един майстор, който поставя своя подпис, което е Vertu гаранция за качество.

Екранът е от сапфир-кристал, материала, използван в часовникарството, керамичните елементи са в цвета на корпуса.

Стилът и красотата са във всички детайли, дори в невидимите части - като например гравираната буква V върху държателя на SIM-картата. Клавиатурата също е от сапфир кристал - всеки бутон е шлифован по специален начин.

Корпусът на телефона е от стомана или 18-каратово жълто злато. Гърбът е от висококачествена кожа с невероятна обработка. Сглобките са елементи от полирана стомана и сапфир кристал.

Всичко това създава неповторима визия и излъчва магнетизъм, предвкусване на удоволствие от използването.

Constellation Quest е телефон, който е еднакво приятно да гледаш и да използваш.

Прочетено: 3112 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.