Начало » Музика » Куп звезди изпробваха спалнята на Луи XIV на откриването на Варано

Музика


Куп звезди изпробваха спалнята на Луи XIV на откриването на Варано Куп звезди изпробваха спалнята на Луи XIV на откриването на Варано

26 Януари 2011 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Куп звезди се изредиха да изпробват колко е удобна спалнята в стил Луи XIV, която краси шоурума на Варано Премиум. Това се случи на откриването снощи, съобщават от ВИП Корпорация ПР. На удобните мебели, които се предлагат в шоурума станаха свидетели Устата, Ники Кънчев, Андреа, Крум, Антония Петрова, Евгени Минчев, Калин Вельов, Мария Бонева, бизнесдамите Мирела Ненчова от SSG и Славка Занева на Gallerato и много други. Златка Димитрова и Лили от ББ3 пък толкова си харесаха две бели кресла, че веднага си ги капарираха.

Луксозният мебелен салон е разположен в бившата сграда на Premium Car на бул. “Симеоновско шосе” 11. Крупните бизнесмени, политици и хора на изкуството, дошли на гранд-откриването го определиха като истински рай на мебелите и аксесоарите, а някои го сравниха с грандиозното откриване на Бурж-Ал-Араб, съдейки по забележителния автопарк по време на криза.

Собственичките на Варано Премиум Наталия Караянева и Галина Недялкова (носителка на титлата Мисис България 2008) благодариха на гостите и журналистите за присъствието им, като споделиха, че се надяват всеки един поне веднъж да стане техен клиент.

Водеща на вечерта бе Нина Никол, която разигра звездна томбола с много награди.

За изисканата музикална атмосфера се погрижи Владо Димов – преподавател в Музикалната акдемия и победител от FiveStars. По време на събитието върху дизайнерското кресло, специално избрано за Варано от г-жа Кавалли - собственичката на едноимената марка, позираха носителките на титли Милена Шаркова и Цвети Разложка, в роклите на Роберто Кавалли от бутик Подиум.

Същата вечер гостите имаха възможност да закупят някои мебели на специална цена с благотоворителна цел, като финал на събитието „Да Освободим Италианския Дизайн в помощ на нуждаещите се български деца” под патронажа на Casa Sicilia и посланика на Италия. Началото му беше поставено на 21-ви януари от Елмира Рачева, собственичка на Ал.Ба Дизайн.

Снимка: инж. Пламен Колев

Прочетено: 3695 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.