Начало » Мода » Пролетна колекция Uptown Girls на Astella Atelier

Мода


Пролетна колекция Uptown Girls на Astella Atelier Пролетна колекция Uptown Girls на Astella Atelier

12 Ноември 2007 Fashion.bg   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

Аля Милушева пресъздава Ню Йорк в София

Новата пролетна колекция на Astella Atelier с дизайнер и креативен директор Аля Милушева представя динамичния свят на градските красиви, изящни и нахакани млади момичета, които живеят своите мечти и знаят как да се забавляват. Колекцията е за всички момичета, които искат да повярват в себе си и да пресъздадат своя блян не само за визия, а и за жизнерадостен и самоуверен лайфстайл. В тоалетите на Astella Atelier те ще открият своята истинска индивидуалност.

За пресъздаване на това светоусещане и специфичната емоционална наситеност на city-атмосферата, модната къща изработва специален бекграунд, който напомня на нощната динамика в големия град. Така изглежда София в ранните часове на нощта. “Красиво е и когато си млад, това те вдъхновява, зарежда те с живот. Чувството е незаменимо. Искаше ми се да пресъздам Ню Йорк в София. Аз вярвам че тези два града носят сходен заряд” – споделя дизайнерката.

Пролетна колекция Uptown Girls на Astella Atelier

Тенденция в колекцията присъства, но тя се налага не чрез избор на лимитирана серия цветове, материи или силуети, а по-скоро чрез пресъздаване на явлението Uptown Girls. Класни и стилни, те преминават по улиците на града и носят със себе си усещането за красота, динамика и много, много настроение. Посланието, което топ дизайнерката отправя към тези дръзки и независими момичета е: “Бъди смела и различна, не слагай рамки на красивите си мечти, вдъхновявай себе си и вдъхновявай другите – бъди звезда. Пролетта най-ярко провокира и подчертава тази страст, затова е любимият ми сезон.”

Този сезон е посветен на аксесоарите: всеки тоалет се подчертава от ефектни бижута – обеци, гривни, гердани от перли и кристал, огромни цветя в косите, екстравагантни допълнения като чорапи от мрежа, дантела или със сатенета лентичка, ръкавици и още много, много други. Специално за колекцията “Uptown Girls” Аля Милушева създава бижутата с марка Astella Jewelry - Swarovski Crystalized. Те са премерено пищни, изработени от изящни кристали и перли Сваровски и носят усещане за покоряваща магия и женска власт. Ще ги откриете в бутик Astella на Хан Аспарух 31.

На пиедестал са и обувките. “Избрахме великолепните обувки от Studio В52, които най-добре допълваха визията на новата колекция на Astella Atelier. Обувките са акцент, който подчертава или контрастира с линията на модела. Те се забелязват, защото носят усещане за висока класа - лак или мат, с платформа и актуалната за сезона заобленост” – разказва вдъхновено Аля Милушева.

Имиджи на модели от колекцията ще направят градско street дефиле по време на коледните празници. Можете да им се възхитите в София, Варна, Бургас, Стара Загора и други големи градове в страната.

Прочетено: 3716 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.