Начало » Музика » TOUCH DOWN ще заместят KYLIE MINOGUE в тоталния хит HIGHER

Музика


TOUCH DOWN ще заместят KYLIE MINOGUE в тоталния хит HIGHER TOUCH DOWN ще заместят KYLIE MINOGUE в тоталния хит HIGHER

02 Септември 2011 APRA Porter Novelli   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Touch Down е българската група, която на 21 септември ще излезе на една сцена с мега звездата Taio Cruz на концерта му в София – част от музикалното турне Coca-Cola Happy Energy Tour. Това стана ясно днес, след като официално приключи гласуването на музикалните фенове на специално разработената секция в сайта www.coca-cola.bg. В продължение на близо месец почитателите имаха възможност да гледат ексклузивните кадри от музикалната колаборация на Лора Караджова, Сантра и Touch Down с британския поп идол. Момчешката група спечели с преднина от 11 163 гласа, на второ място остана Лора Караджова с 10 998 гласа, а третата позиция зае Сантра с 10 161 гласа.

Веднага след края на гласуването четиримата щастливци споделиха: “Имаме най-яките фенове в България, благодарение на които ще застанем рамо до рамо с една ярка световна звезда на име Taio Cruz и ще направим всичко възможно общата ни изява, без значение колко кратка ще е тя, да бъде запомнена за дълго! ...Като не забравяме и колко сме признателни на Coca-Cola за шанса да покажем, че българските изпълнители имаме място до световни звазди!”. Как ще се справят с нелеката задача да заместят Kylie Minogue, ще разберем на 21 септември на площад Батенберг от 19.30 ч.

По време на оспорваната музикална надпревара всеки посетител на сайта можеше да види временния вот и чрез своя глас да промени крайния резултат. Изпълнителите приканваха хилядите фенове да гласуват за тях в специални видео клипчета, а позициите им в класацията се променяха неколкократно.

Концертът в София е част от най-енергичното музикално събитие на 2011 г. - Coca-Cola Happy Energy Tour, което се организира с медийната подкрепа на радио и телевизия The Voice. С лятната промоция "Над 1 000 000 награди" на опаковката от 500 ml Coca-Cola дава шанс на 50 късметлии да спечелят VIP пропуск за двама за големия концерт и да се насладят на уникалната възможност да слушат любимия си поп идол. Те ще бъдат настанени в ексклузивната зона пред сцената – Happy Energy Circle, където ги очакват още много приятни изненади и подаръци.

VIP пропуски за най-горещото и специално място HAPPY ENERGY CIRCLE по време на концертите от Coca-Cola Happy Energy Tour в Русе, Варна, Бургас и Пловдив могат да бъдат спечелени на сайта www.coca-cola.bg и чрез играта на The Voice Radio & TV. Желаещите трябва да "хванат" в ефира на The Voice Radio & TV песен или клип на един от участниците в турнето. Играта продължава до 9-ти септември. Какво трябва да направят след като чуят или видят парче на Саша Лопез или Лора Караджова, на Touch Down или Сантра – вижте на www.thevoice.eu.

Coca-Cola Happy Energy Tour ще стартира на обиколи шест български града през септември:

14 септември - Велико Търново - Площад пред Крепостта "Царевец";
15 септември - Русе - Централен градски площад;
16 септември – Варна - Амфитеатъра в Морската градина;
17 септември – Бургас - Площад "Тройката";
18 септември – Пловдив - Площад Централен, пред хотел "Тримонциум".

"Окото на бурята" – големият финал, ще бъде в София на 21 септември и ще залее феновете с огромна доза добро настроение и горещи хитове. Румънските топ имена Sasha Lopez и DJ Sava, Лора Караджова и Goodslav, Графа и DJ Don4o, Играта и Сантра, Touch Down, Billy The Kid, Lexus, Skiller, Тома заедно с рок бандата му и танцьорите от "Студио Денс Зоун" ще излязат на една сцена, за да представят най-новите си проекти и неочаквани изпълнения пред многобройните почитатели. В края на всяко шоу петима късметлии ще имат и уникалната възможност да направят атрактивна обиколка на града с култовия Дъ Reis в компанията на своите музикални идоли.

За радост на многобройните музикални фенове всички концерти на турнето са със свободен вход.

Прочетено: 2732 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.