Начало » Музика » Super Summer Hits 2007

Музика


Super Summer Hits 2007 Super Summer Hits 2007

20 Юли 2007 Ка Мюзик +   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

В разгара на летния сезон е време и за новия “Саундтрак на Лято’07” – компилацията Super Summer Hits 2007! Това е най-доброто и хитово заглавие, което можете да откриете на българския музикален пазар в момента и съдържа точно 20 суперактуални трака, които ще ви преследват през целия сезон. В албума са включени утвърдени суперхитове като Unidos Para La Musica (на Дейвид Вендета), Destination Calabria (Алекс Гаудино), I Amar (Яраби), Are You Ready (Пакито), The Creeps (Камил Джоунс и Феде Ле Гран) и др. За да бъде компилацията още по-актуална, след консултации с най-добрите български диджеи, ние от “Ка мюзик” подбрахме някои съвсем нови парчета, които са на път да взривят клубовете и дискотеките този сезон. Всичко това означава само едно – това лято ще бъде още по-горещо с чисто новия албум Super Summer Hits 2007!

Компилацията започва с парчето, което вече официално е най-големият хит в дискотеките и клубовете на българското черноморие – горещото Unidos Para La Musica на Дейвид Вендета, в което пее Акрам. След като Лято 2006 бе белязано от неустоимото Lucky You на Асле и Ане, тoзи сезон химнът на плажовете е именно Unidos Para La Musica. Успехът на изпълнението не е никак случаен – френският диджей Дейвид Вендета вече няколко години е резидент в най-горещите клубове в Ибиса и знае какви са музикалните желания на хората в часовете преди слънцето да се покаже над морето. Заразителният саунд на парчето е постигнат и с помощта на горещи латино нотки, както и от топлия и романтичен глас на фламенко певеца Акрам.

I Amar пък се казва новият хитов сингъл на нашумялата румънска група “Яраби”, с който продължава компилацията Super Summer Hits 2007. Това е второто парче на дуета, което вече има видеоклип, след големия международен успех на едноименното Yarabi, което ги превърна в най-актуалните румънски изпълнители. Йонут Кристиан Тиу (наричан накратко I.C. Tiu) и Адриан Филипидеску наскоро посетиха и България като представиха на живо своя нов хит в елитна столична дискотека.

Парчето I Amar е едно от най-любопитните изпълнения напоследък. Текстът е на английски език, но припевът изцяло е цитат от “Властелина на пръстените: Задругата на пръстена”. На двамата изпълнители, които са големи фенове на поредицата на Толкин, им хрумнала оригиналната идея да възродят елфическия език от книгата.

В Super Summer Hits 2007 откриваме и горещото Destination Calabria на Алекс Гаудино, което стана номер едно в почти всички европейски чартове. Парчето е от онези тракове, които се набиват в съзнанието още от първото слушане и именно това помогна на сингъла да излезне от клубовете и денс сцената. Destination Calabria вече влезе в историята като първия масов електронен хит за 2007 г., пробил на мейнстрийм сцената и успешно гастролирал в поп класациите.

Промоцията на парчето бе последвана и от заснемането на неустоимо секси видеоклип, който накара всички за пореден път да говорят за Алекс Гаудино. В лентата участие взеха само жени – облечени като “кралски мажоретки” и в неприлично къси плисирани полички, които свирят на барабани, чинели, тромпети и саксофони. Горещата латино нотка пък гарантира, че парчето няма да отшуми бързо и то вече се превърна в един от хитовете в клубовете това лято.

Доброто настроение в Super Summer Hits 2007 продължава с изключително симпатичните Камил Джоунс и Феде Ле Гран и тяхното The Creeps. Песента едва ли се нуждае от представяне. Тук са още и холандците “Чоклит Пума” с хита Always & Forever, лятното карибско предложение от “Мистър Зет” – Earth Angel, както и французите “Пакито” с Are You Ready?

Освен масивни суперхитове, колекцията Super Summer Hits 2007 представя и съвсем нови парчета, които имат потенциала да попаднат в своеобразния “саундтрак на лято 07”. Сред тях са вторият сингъл на звездния тандем Франк Ти-Ая - Ярди Дон, наречен Unity. Впечатление правят и две силни румънски предложения – симпатягите от “Акчент” “избухват” с новото си парче King Of Disco, а все още непознатите V8 правят международния си дебют с денс изпълнението Don’t Wanna Lose You.

Приятните летни изпълнения продължават и с новоизгряващата аренби звезда Кайе Стайлс и “мистър Евровизия” Джони Логън, в дуетното Don’t Cry; Анхел Мена с Ay No и др. В края на албума пък феновете на преработките ще открият два бонус трака – ремикси на Unidos Para La Musica.

Нека лятото започне сега, със суперпарчетата от новата компилация Super Summer Hits 2007!

На CD и MC от “Ка Мюзик плюс”

SUPER SUMMER HITS 2007 Траклист:

1. David Vendetta feat. Akram – Unidos Para La Musica
2. Yarabi – I Amar
3. Alex Gaudino feat. Crystal Waters – Destination Calabria
4. Camille Jones vs Fedde Le Grand – The Creeps
5. Chocolate Puma – Always & Forever
6. Mr. Z – Earth Angel
7. Pakito – Are U Ready?
8. Frank Ti-Aya feat. Yardi Don – Unity
9. Minimalistix – Whistling Drive
10. Akcent – King Of Disco
11. V8 – Don’t Wanna Lose You
12. Kaye Styles & Johnny Logan – Don’t Cry
13. Angel Mena – Ay No
14. Mario Fargetta & Montecarlo 5 feat. Mario
Biondi – No Matter (Alex Gaudino radio edit) 15. Dennis Christopher – Soul Shakin’
16. Alex Fain feat. Nic Kat – Some Lovin’ (Alex Gaudino & Jason Roney radio edit)
17. Royal Melody – Blinded By The Light
18. DJ Jean – Sexy Lady
19. David Vendetta feat. Akram – Unidos Para La Musica (Laurent Wolf remix edit) (6:38)
20. David Vendetta feat. Akram – Unidos Para La Musica (flamenco mix) (7:10)

Прочетено: 4519 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.