Начало » Мода » Shopacholic Therapy представи новата си колекция есен/зима 2007-2008 с подкрепата на vivatel

Мода


Shopacholic Therapy представи новата си колекция есен/зима 2007-2008 с подкрепата на vivatel Shopacholic Therapy представи новата си колекция есен/зима 2007-2008 с подкрепата на vivatel

24 Октомври 2007 Fashion.bg   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

Българският моден бутик, който бе открит наскоро, показа свои актуални за този сезон модели от дамската и мъжка мода в атрактивен спектакъл

vivatel подкрепи ревюто на един от най-новите български модни бутици Shopacholic Therapy, което се проведе на 22 октомври 2007 г. в реновирания закрит басейн „Дианабад”. Атрактивният спектакъл предостави на гостите възможност да усетят хармонията между движение и материя, вдъхновило дизайнерите за новата им колекция, чрез изпълнението на момичетата от националния отбор по синхронно плуване. Уникалното по рода си ревю представи актуални модели от дамската и мъжката модна линия на бутика от колекция есен/зима 2007-2008 под звуците на трио Антибиотика и DJ Дончо.

„За нас е удоволствие да предоставим възможност за изява на млади и иновативни таланти в областта на българската мода. Партньорството на vivatel с Shopacholic Therapy се изразява не само в динамичния характер на двете марки, но и в общите ни разбирания за нестандартен и индивидуален подход с уникални предложения”, заяви мениджърът немедийни комуникации на vivatel Лора Ханджиева.

Shopacholic Therapy (Шопахолик Терапи) е български моден бутик, открит в края на април 2007 г. В него се предлагат уникални модели с дизайнери Теодора Кочаркова и Цветелина Станоева. Моделите са в единични бройки, като всеки от тях може да бъде допълнен с подходящи аксесоари. Лицата на Shopacholic Therapy са самите дизайнерки.

Shopacholic TherapyShopacholic Therapy

Снимки © vivatel

Прочетено: 3411 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.