Начало » Музика » Сафура е фаворит за спечелване на Евровизия

Музика


Сафура е фаворит за спечелване на Евровизия Сафура е фаворит за спечелване на Евровизия

19 Април 2010 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

До финала на Евровизия остава малко повече от месец, но фаворитът тази година вече е ясен и това е песента "Drip Drop" на Сафура. Красавицата, която ще представя Азербайджан на конкурса, е абсолютен фаворит според музикални медии, критици, фенове и най-вече – букмейкъри. В най-престижния британски сайт за залагания Nicer Odds"Drip Drop" убедително води листата с най-малък коефициент (http://www.nicerodds.co.uk/eurovision-song-contest-winner.aspx). Именно този сайт предсказа победите на Александър Рибак и Дима Билан на последните две издания на Евровизия.

С това добрите новини за Сафура не свършват. Младата певица току-що завърши снимките на видеоклипа към парчето, над който работи с едни от най-големите имена от световния шоубизнес. Режисьор на лентата е Рупърт Уейнрайт, познат от култовите филми „Стигмата” и „Мъглата”. Той е работил и с Майкъл Джeксън по видеото на „History”.

Екипът включва също и танцьорът ДжаКуел Найт, който е автор на хореографията на "Single Ladies"на Бионсе, за която е получил награда от MTV Video Music Awards. Негово дело са и последните турнета на Бритни Спиърс и Бионсе, съответно „Circus” и „I Am Tour”.

Стилист на видеото е Таня Гил, която е обличала звезди като Салма Хайек, Сандра Бълок, Джони Деп, Том Круз, Камерън Диас и много други.

Всички детайли около видеото на „Drip Drop” засега се пазят в пълна тайна. Ясно е само, че част от сцените ще бъдат заснети под вода. Премиерата на клипа е на 28 април.

Прочетено: 2520 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.