Начало » Мода » Русенската фабрика за костюми Ричмарт поканена за официален шивач на световна конференция във Вашингтон

Мода


Русенската фабрика за костюми Ричмарт поканена за официален шивач на световна конференция във Вашингтон Русенската фабрика за костюми Ричмарт поканена за официален шивач на световна конференция във Вашингтон

09 Юни 2014 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

От 8 до 11 юни 2014 консултантската фирма Goldratt организира международна конференция 2014 TOCICO с участието на около 500 души от над 50 държави - собственици и топ мениджъри от големи световни компании като Boeing, Mazda, Bosch, Hitachi, P&G и др. Те ще споделят знанията и опита, придобити от използването в техните компании на Теорията на ограниченията (The Theory of Constraints). Това е популярна бизнес-философия, която за първи път се появява в книгата на доктор Eliyahu Goldratt "The Goal" (Целта).

Фабриката за мъжки костюми Ричмарт е поканена за официален шивач на конференцията, на която ще присъстват представители на Ричмарт и Клъстъра за мъжка мода. Те ще изработят костюми по мярка на всички топ мениджъри, които изявят желание. Това е огромен успех за българската компания. Предизвикателството пред Ричмарт е свързано с краткото време за вземане на мерки и ушиването на костюмите. Мерките бяха взети на 7 юни, костюмите в момента се шият във фабриката в Русе и ще бъдат доставени във Вашингтон на 11 юни. Така за ушиването на костюмите остават 1-2 дни, което изисква пълна реорганизация на производството и може да бъде осъществено само от водещи компании в производството на мъжки костюми, каквато е Ричмарт.

Всички средства, които ще бъдат заплатени за ушиването на костюмите, Ричмарт ще дари на Фондация Голдрат и ще бъдат използвани, за да се адаптират бизнес знанията на достъпен за децата език. Те ще бъдат под формата на видео файлове, преведени и на български език.

Прочетено: 19248 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.