Начало » Лайфстайл » Нора от "Мюзик Айдъл" се вдъхновява със СПА, докато пише за Лили Иванова

Лайфстайл


Нора от Нора от "Мюзик Айдъл" се вдъхновява със СПА, докато пише за Лили Иванова

27 Ноември 2009 VIP communication   |  Коментари [0] Категория › Лайфстайл

   increase  decrease

Красивата Нора от "Мюзик Айдъл 2" не може да издържи и уикенд без да се отдаде на релаксиращи СПА-процедури.

За да изпробва уникалното влияние на Мъртво море, изпълнителката отиде чак до Банско, където спа-гурото на хотел "Вихрен Палас" Веселин Груев я потопи в тайните на терепевтичния ефект на тези продукти. Те са предназначени за ежедневна грижа и имат доказан ефект при редица заболявания на опорно двигателния апарат, кожата, косата и лицето.

Минералите съдържащи се в тях влият на редица физически функции. Природният им произход ги определя като безопасен в сравнение с различни лечебни средства използвани в модерната химически базирана медицина.

Докато Нора се наслаждаваше на пълно пречистване и хидратиране на кожата, сподели, че именно в СПА-център се е вдъхновила да напише песен за Лили Иванова, която голамята прима вече е одобрила.

По същото време във "Вихрен Палас Ски и Спа Резорт" бе и "Мисис България" 2008 Галина Недялкова.

Омъжената дама предизвика истинска новина, като разкри, че се разкрасява за руски олигарх, който упорито я ухажва.
С милиардера са се запознали на парти в Марбея и предтои заедно да ходят на Милионер Феър в Москва. Именно затова красавицата се подложи не една от най-изисканите Аюрведа процедури, превърнала се в емблематичен символ за физическа и духовна красота, здраве и дълголетие.

Ритуал "Перлата на Ориента" включваше загряване на тялото върху нагорещен каменен плот, след което ексфолация на лицето и тялото с пшенични трици. Следва пенно измиване с ароматна пяна и композиция от благовонни масла, пристъпва се към масаж с мед и мляко, след което тялото се пакетира с термо фолио за 5 минути. Следва обтриване с кубчета лед и обливане с гореща вода.

Прочетено: 3656 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.