Начало » Мода » Николета Лозанова откри луксозен бутик за домашни любимци

Мода


Николета Лозанова  откри луксозен бутик за домашни любимци Николета Лозанова откри луксозен бутик за домашни любимци

19 Декември 2016 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

Актуалната тв водеща на „Папараци„ по бТВ Николета Лозанова се открои на откриването на нов лъскав бутик адресиран за домашни любимци. Цвети Василева посрещна лично звездната водеща, която пристигна на официалното откриване с личния й стилист Венелин Кондаков.

В новооткрития Чикита Фешън Дог Николета Лозанова откри дрешки и аксесоари за своите 6 любимци, направени с огромна любов и внимание. „Дрешките и аксесоарите са вдъхновени от световната модна сцена и са адаптирани така, че Вашият любимец да се движи с комфорт и самочувствие. Вдъхновението за създаването на компанията, идва от огромната любов към животните и желанието ни да ги приобщим към нашия свят. Моделите на облеклата се отличават със своята индивидуалност и качество. Някои от детайлите на нашите продукти са ръчно изработени, което придава уникалност на всеки от тях. Част от екипа ни се занимава и с индивидуалните желания на нашите клиенти, което дава възможност да изработим уникална дрешка специално за Вашето куче, изцяло по Ваш дизайн или с помощта на нашите дизайнери„ - сподели пред медиите домакинът Цвети Василева.

За да уважат новото начинание на крехката и красива Цвети Василева дойдоха още г-н Ваньо Алексиев, собственик на най-голямата транспортна фирма БИОМЕТ, Владимир и Деси Тодорови, собственици на "Дима стил", дизайнерката Станимира Каменова и Атанас Лазаров,управляващ директор на ПРофайл, Oлга Ускова и Славчо Тошев. Искра Георгиева от Iskra Art Gallery и футболиста Румен Горанов пристигнаха с атрактивните си с два домашни любимци, той-пременени с истински впечатляваща вратовръзка и тя с уникална мини рокля.

Топмоделът на Sofia fashion week Жана Янева пък се появи с любимката си Наоми и избра нови модни дрешки за зимата.

Новооткритият бутик Chiquita Fashion Dog се намира на столичната ул. Златовръх 47 в Лозенец.

Прочетено: 4438 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.