Начало » Мода » Cat Deluxe At Night - нещо повече от парфюм

Мода


Cat Deluxe At Night - нещо повече от парфюм Cat Deluxe At Night - нещо повече от парфюм

05 Юли 2007 Българският моден портал Коментари [2] Категория › Мода

   increase  decrease

"Черната пантера" на модния подиум Наоми Кембъл пусна на пазара новия си парфюм Cat Deluxe At Night. Тъмно розови леопардови щампи по стилния флакон привличат веднага погледа на самоуверената жена. Пищните връхни нотки на касис, сладка праскова и сочни екзотични плодове поставят искрящо начало на женствения парфюм. С внушително царствено ухание очарователният букет от божур и циклама внасят изключителна изтънченост в сърдечните нотки на аромата. Мистериозен микс от дървестни нотки, памуково цвете и топъл кехлибар придават на аромата завършеност и пленителна чувственост, която за дълго остава да се носи във въздуха.

Cat Deluxe At NightТози изкусителен аромат можете да намерите във флакони от по 15мл., 30мл., 50мл. и 75мл. Пухестия черен понпон с миниатюрни кристалчета, който краси флакона, можете лесно да превърнете в стилен аксесоар за Вашия мобилен телефон.

Ако искате да се заредите с положителна енергия преди да се отдадете на магията на вечерта погалете кожата си с душ гел Cat Deluxe At Night.

Ако искате да хидратирате и направите кожата си блязкава и мека като коприна, придавайки и чувствен аромат, поглезите я с лосион за тяло Cat Deluxe At Night. Ако искате ароматна следа около Вас през цялата нощ, не се колебайте и си вземете дезодоранта от серията Cat Deluxe At Night.

”Cat Deluxe At Night е нещо много повече от парфюм. Той е цялостен израз на личния стил на жената, нейната самоувереност, нейната вяра и осъзнаване за силата на своята привлекателност” - Наоми Кембъл

Прочетено: 5325 пъти



 

Коментари

17 Февруари 2009 Mimito:

Mnogo dobur parfium

15 Декември 2007 вивкито:

мнооого як парфиум опасен е хех

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.