Начало » Мода » На 28 април е финалната вечер на “Мис и Мистър УНСС 2011”

Мода


На 28 април е финалната вечер на “Мис и Мистър УНСС 2011” На 28 април е финалната вечер на “Мис и Мистър УНСС 2011”

27 Април 2011 Мартин Стефанов   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

Финалната вечер на конкурса за красота “Мис и Мистър УНСС 2011” ще се състои на 28 април (четвъртък) от 18:30 ч. в аула “Максима” на УНСС. Събитието е част от официалните чествания по повод 20-та годишнина от основаването на Студентския съвет при висшето училище.

Изборът на най-красивите студенти в УНСС отново е съпътстван от благотворителната кампания на университета “Аз помогнах” и затова всички събрани средства от покани ще бъдат преведени по сметката на кампанията в помощ на детския социален дом “Даскал Ботю” в Калофер.

Председател на журито ще бъде проф. д. ик. н. Валентин Кисимов, зам.-ректор на УНСС, а сред членове се открояват “Мис България 2005” Роси Иванова, “Мис България 2007” Юлия Юревич, “Мисис България 2007” Мариана Маринова, “Мисис България 2009” Лазарина Стефанова, Радост Драганова, водещ на тв предаване “Модерно” по bTV, ексадреналинката Жана, водещ на лайфсатайл рубриката “Сладки приказки” в сутрешния блок “Бодилник” на ТВ 7, Юлияна Дончева и спортния агент Георги Градев.

В изданието на събитието през настоящата година участниците дефилират със спортни облекла, бански костюми и официални тоалети, осигурени съответно от “Reserved”, “Bluepoint”, ателие “Симон” с дизайнер Гергана Симеонова и модна къща “Andrews fashion studio”, а аксесоарите на участниците са слънчевите очила на фирма “Kwiat”.

За настроението на публиката във финалната вечер ще се погрижи откритието на ДесиСлава - Nadia. Водещи на събитието ще бъдат топмодела и тв водеща Гергана Малкоданска и “Мистър УНСС 2010” Даниел Петканов.

Повече информация за целия конкурс, участниците, галерии от снимки и всичко останало може да намерите на официалният сайт на “Мис и Мистър УНСС 2011” - www.beauty.unwe-sc.org.

Прочетено: 3924 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.