Начало » Мода » Красавици кършиха стройни тела в надпревара за короната на Мис Мерилин - Варна

Мода


Красавици кършиха стройни тела в надпревара за короната на Мис Мерилин - Варна Красавици кършиха стройни тела в надпревара за короната на Мис Мерилин - Варна

30 Август 2010 Fashion.bg   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

След сериозен кастинг, само 15 красавици бяха допуснати до самия спектакъл. Претендентките за слава премериха сили в различни турове на конкурса, дори в творческа задача, с която звездното жури от фолк иконата Алисия, топ моделът Петя Велкова, Супер Бианка и поп певецът Любо, се опита да ги затрудни.

Mомичетата достойно се бориха за призовите места и многото награди, които осигуриха генералният спонсор Мерилин слимс и водка Флирт, както и МAX FAKTOR, SHISEIDO, атрактивните часовници ICE WATCH.

Жури и публика единодушно избраха чаровницата Снежи Касабова да получи короната на МЕС МЕРИЛИН-Варна, а нейни подгласнички са Стела Камбурова и Йоана Йорданова.

Чаровната водеща на конкурса, ослепителната Гери Дончева, също бе изкушена и за кратко се превъплати успешно в ролята на легендарната Мерилин Монро.

Публиката също не пестеше аплодисменти, като се наслаждаваше не само на хубавия спектакъл, но и на хитовете на любимеца на всички жени Любо и фолк дивата - Мария.

Мис Мерилин - Варна

Мис Мерилин - Варна

Мис Мерилин - Варна



Чети повече за конкурса Мис Мерилин - Варна във Fashion.bg

Прочетено: 3592 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.