Начало » Музика » Милица отрече секса на първа среща

Музика


Милица отрече секса на първа среща Милица отрече секса на първа среща

14 Май 2009 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Принцесата на "Пайнер" гостува в предаването "Жените" по БНТ

"Не одобрявам секса на първа среща. Това е личен избор, който всяка жена трябва да направи за себе си и при мен такова нещо няма как да се случи", заяви Принцесата на "Пайнер" Милица в отговор на въпроса "За или против сексът на първа среща". Темата бе разисквана от водещата Марта Вачкова и гостенките й в толк-шоуто по БНТ "Жените". Милица обясни позицията си против по-агресивното сексуално поведение с това, че е била възпитана консервативно от своите родители. "Има и още нещо - допълни певицата. – За един мъж е много по-интересно нещата да не се случат веднага, а да има някаква игра, изчакване. Така всичко е по-сладко - когато очакваш да се случи. Но трябва да проявиш търпение."

Милица експлоатира темата за секса и в последния си хит – песента „Сексът продава”, където защитава именно тази теза – че красивите момичета, които излизат да се забавляват вечер не търсят преживявания за една нощ. За тях сексът не е самоцел и не е на всяка цена.

"Сексът продава" е песен за това, че е важно и хубаво да бъдеш секси и атрактивна, но да го поднесеш с класа и изящество” – обяснява Принцесата на "Пайнер".

В момента тя работи по нова песен, в която смята да продължи темата, която е вдъхновена и от предаването на Марта Вачкова.

Прочетено: 2737 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.