Начало » Музика » Мартин е четвъртият напуснал X Factor след елиминации

Музика


Мартин е четвъртият напуснал X Factor след елиминации Мартин е четвъртият напуснал X Factor след елиминации

20 Октомври 2011 APRA Porter Novelli   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Снощи в “X Factor” десетте финалисти имаха честта да пеят с един от най-обичаните български изпълнители – Васил Найденов. Заедно изпяха вечния му хит „Сбогом, моя любов“, с който искрено развълнуваха цялата публика. Това беше и последното общо изпълнение за Мартин Александров, който е четвъртият отпаднал от “X Factor”.

Харизматичният мъжкар, докоснал сърцата на публиката с топлия си и плътен глас, се изправи на директни елиминации срещу друг участник от групата „Над 26 години“ – Александра. В битката за оставане в шоуто Сани Алекса изпя песента на Luter Vandross „Dance With My Father“, а Мартин „I Started a Joke“ на Bee Gees.

Преди да съобщи своето крайно решение, Мага сподели, че е обикнал и двамата и че те са истински изпълнители. „Знам кой е готов да си тръгне и да продължи соловата си кариера и кой още има нужда от сцената на “X Factor“, коментира Поли Генова. Според Мария Илиева Мартин изпя песента като победител. По време на гласуването журито единодушно реши, че Александра трябва да продължи напред в “X Factor”, а Мартин да напусне шоуто.

“X Factor” продължава за останалите девет финалисти, които другата седмица отново ще се борят за любовта на публиката. С напредване на шоуто напрежението расте, а номинациите стават все по-непредсказуеми. За да видят своя фаворит на финал, зрителите трябва да го подкрепят, като могат да гласуват неограничен брой пъти за него.

Прочетено: 2364 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.