Начало » Мода » В Пловдив заработи най-модерният в страната лазер за дерматологични проблеми

Мода


В Пловдив заработи най-модерният в страната лазер за дерматологични проблеми В Пловдив заработи най-модерният в страната лазер за дерматологични проблеми

21 Март 2011 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

Първият в страната високотехнологичен лазерен апарат за дерматологична терапия Lumenis M22™ вече работи в най-новия пловдивския медицински център „Дермавижън”. Това съобщи управителят на лечебното заведение доц. д-р Лилия Зисова.

Тя подчерта, че едно от най-важните преимущества на свръхмодерния апарат, произведен в САЩ, е възможността за непосредствено завръщане към ежедневната активност и към нормалния ритъм на живот веднага след процедурите.

Lumenis M22™ е от най-високия клас лазери в световната дерматологична практика за трайно обезкосмяване, фотодинамично подмладяване, както и премахване на фини бръчки, разширени пори, дифузна червенина и розацеа. Апаратът се прилага при лекуване на акне, премахване на пигментни петна, съдови аномалии – разширени капиляри, разширени вени до 3-4 мм, хемангиоми, пресни (червени) стрии.

Lumenis M22™ предлага две лазерни технологии: IPL® интензивна пулсираща светлина със спектър 515-1200 nm. и Nd: Yag лазер със спектър 1064 nm. Апаратът притежава широки терапевтични възможности, като прави процедурите приложими в амбулаторни условия и намалява времето за възстановяване, обясни доц. Зисова.

Иновативните медицински лазерни системи многократно увеличават възможностите за лечение на разширените капиляри по тялото и долните крайници. А правилният подбор и комбинирането на повече от една техники, както и спазването на необходимите грижи и режим в седмиците след процедурата са фактори, които гарантират постигане на очакваните естетични резултати при пациентите, обясни доц. д-р Лилия Зисова. Като доказан специалист в своята област тя извършва дерматологични прегледи, диагностика и лечение на гъбични заболявания на кожата, космите и ноктите, както и дерматоскопска диагностика и проследяване на пигментни лезии.

Заради спецификата на голяма част от кожните проблеми, Медицински център „Дермавижън” има обособен дерматохирургичен сектор, ръководен от гръдния хирург д-р Константин Зисов. Там се отстраняват образувания на кожата и се дават хирургични консултации по обща и гръдна хирургия.

В МЦ „Дермавижън” се прилагат и радиочестотни процедури за лице и тяло – радиочестотен лифтинг, третиране на локализирани мастни натрупвания, стягане, премахване на целулит и др.

За разрешаване на естетични проблеми в центъра се поставят ботокс и различни видове филъри, извършват се мезотерапия, химичен пилинг, лазерен пилинг.

Стартирането си „Дермавижън” ще отбележи и с промоции и подаръци за своите пациенти. Медицинският център бе открит с тържествен водосвет от Негово Високопреосвещенство Пловдивският митрополит Николай. Владиката дари на доц. Зисова икона в руски стил с позлатени орнаменти и лика на Божията майка.

Прочетено: 3052 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.