Начало » Любопитно » Кейт Мидълтън повери сватбената си прическа на L’Oreal Professionnel

Любопитно


Кейт Мидълтън повери сватбената си прическа на L’Oreal Professionnel Кейт Мидълтън повери сватбената си прическа на L’Oreal Professionnel

05 Май 2011 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Любопитно

   increase  decrease

Екипът на Ричард Уорд бе избран да направи прическата на булката, на нейното семейство и някои видни гости на сватбата. Фризьорският салон, който се грижи за косата на Кейт от осем години, работи с продуктите на L’Oreal Professionnel, Kerastase и Keraskin Esthetics. Уорд разкри за английския всекидневник Daily Mail, че Кейт е настоявала да изглежда по естествен начин за най-важния ден в живота си. „Единственото, за което настояваше, беше съпругът й да я познае, когато стигне пред олтара. Кейт показа точно как трябва да носитe косата си. Тя избра един много естествен вид, при който косата излъчва жизненост, блести и има наситен цвят,” казва той.

Прическата на Кейт е “semi-chignon” (полукок) – половината от косата е вдигната, което придава класически булчински вид и царствен завършек. Фокусът е върху уникалната корона на булката, която завършва прическата.

Прическата в стъпка по стъпка: От Калин Куцинов, член на артистичния екип на L'Oreal Professionnel в България Фризьорски салони "Кало"

За сватбения си ден Кейт избра да вдигне част от косата си в елегантен, но същевременно семпъл стил. Тази прическа е в хармония с нейната красота и индивидуалност и позволява на блясъка и мекотата на косата й да изпъкне.

1. Предната част от прическата е решена в много естествен вид, който отваря лицето и подчертава нежността и красотата на булката.

2. Стилистът е създал обем в горната част на главата и е оформил класически кок, който позволява закрепването на царската корона.

3. Задната част на стайлинга е вдъхновена изцяло от естествения вид на косата, която е оставена да пада свободно.

4. Цялостната структура на косата е постигнатa благодарение на естествени къдрици в различни размери (оформени с маша), които придават обем на косата.

5. За финалa на прическата е използван лак за дълготраен ефект.

4 продукти за коса, с които да постигнете същия ефект

Продуктите, използвани от фризьора на Кейт Мидълтън за сватбената й прическа и за поддържане на косата можете да откриете във фризьорските салони L'Oreal Profssionnel и Kerastase:

За конструкция на прическата:
Liss Control от Techni.art L’Oreal Professionnel изглаждащо мляко със защитен ефект, което придава гладкост и дълготраен контрол Full Volume Extra от Тechni.art L’Oreal Professionnel пяна за коса, която придава цялостен обем на прическата и поддържа формата..

За блясък:
Elixir Ultime от Kerastase разкрасяващо олио, обогатено с комплекс от четири ценни етерични масла от арган, царевица, пракакси и камелия, които придават мекота и блясък към косата.

За фиксация:
Elnett spray от L’Oreal Professionnel легендарен професионален лак за коса с микродифузия, който фиксира косата и запазва мекотата, формата и движението.

Прочетено: 3926 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.