Начало » Мода » Фолк дивата Камелия - водеща на конкурса Мис България

Мода


Фолк дивата Камелия - водеща на конкурса Мис България Фолк дивата Камелия - водеща на конкурса Мис България

08 Юни 2011 БГНЕС   |  Коментари [0] Категория › Мода

   increase  decrease

Много красота, чар и магнетизъм обещават организаторите на тазгодишното издание на конкурса "Мис България 2011". Водеща на гала церемонията ще бъде фолк певицата Камелия.

За първи път в България престижният конкурс "Мис България" ще бъде излъчен в реалити формат по TV7. Националният кастинг е приключил и зрителите ще могат да го проследят в първите два епизода от шоуто. "Конкурсът ще бъде напълно прозрачен, а зрителите ще имат възможност да се включат в избора на красавица със своя вот. Надявам се да ви бъде много интересно, защото ще проследите всичко, което се случва", каза Виолета Сечкова, продуцентка на "No frame media".

До 27 юни, когато е финалът на шоуто, ще бъдат избрани 12 финалистки. Всички те трябва да отговарят на дълъг списък от критерии. Жени Калканджиева, която е собственичка на агенция "Визаж", обясни, че момичетата трябва да бъдат между 17 и 24 години, да нямат татуировки, да говорят английски и да са български гражданки. "Няма ограничение за силикона, но повечето момичета са естествени", обясни Жени. Тя увери, че изборът на момичетата е идеален, всички учат висше образование и имат много таланти. "Постарахме се всяка една от тях да бъде достойна за короната. Понеже всички са много красиви, ще ги подбираме по личности качества. Мис България не трябва да има само външност, а да бъде мила, лъчезарна, учтива и интелигентна. Ще изберем единайсет най-красиви момичета на България, а дванайстата ще стане Мис Свят ", обеща Жени Калканджиева.

Реалити форматът на конкурса цели да опровергае слуховете, че всичко е нагласено. Кастингът ще бъде ожесточен, тъй като всички момичета отговарят на много високи критерии." Зрителите ще могат да проследят пътя до короната, а не само подиума, по който дефилират момичетата на финала", каза Надя Костова, програмен директор на TV7.

Мис България ще бъде посланик и на благотворителна кауза, която тази година е обединена около опазването на околната среда. Водещ на живите предавания всеки петък ще бъде Косьо Лунгов, а на гала церемонията, когато ще стане ясна победителката, Камелия. Организаторите увериха, че тази година няма да има спонсори в журито, а само професионалисти, които могат да преценят дали момичетата реално отговарят на критериите.

Прочетено: 3404 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.