Начало » Музика » Калин Вельов със закачливо видео към парчето

Музика


Калин Вельов със закачливо видео към парчето Калин Вельов със закачливо видео към парчето

02 Февруари 2011 БГНЕС   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Калин Вельов засне свеж, закачлив клип към сингъла си "7-пъти", съобщиха от ABA, част от София Мюзик Ентърпрайсис.

Видеото е режисирано и заснето от Андрей Хадживасилев. Оригиналната идея -картината на видеото да бъде пренесена в каубойски филм от 70-те, е продиктувана от стила на песента – кънтри-блус.

За пресъздаване на атмосферата от този период и географски ширини, режисьорът избира да снима в прашно авто-монтьорско хале, както и на сцената на Sofia Live Club, където са пресъздадени сцените с ретро мотор, докаран на собствен ход до клуба.

Участие във видеото имат наградените красавици от конкурса "Най-красива абитуриентка" 2010 Стела Пецева, Пламена Папазова и Стефка Ставрева. Главната роля е поверена на победителката Румяна Йорданова.

Историята на връзката и с героя на Калин Вельов е пресъздадена със закачливо намигване, а Руми се превъплъщава в ролята на обичаната ревнивка, която умее понякога да докара любимия си до лудост.

За ефектния грим на красивите абитуриентки, които изкушават героя на Калин Вельов с майсторска игра на билярд, се погрижи известната гримьорка и стилистка Фани Албайрак.

Горещо присъствие в клипа на Калин Вельов имат и балет "Веда Джуниър", чиито атрактивни костюми допринасят и за стиловата насоченост на визията в "7 пъти". Соло хармониката и в аудио записа, и като артистично изпълнение в клипа е заслуга на Мишо Шишков.

Калин Вельов със закачливо видео

Прочетено: 3314 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.