Начало » Технологии » Хванете целия кадър с най-големия цветен тъчскрийн дисплей в цифров фотоапарат

Технологии


Хванете целия кадър с най-големия цветен тъчскрийн дисплей в цифров фотоапарат Хванете целия кадър с най-големия цветен тъчскрийн дисплей в цифров фотоапарат

26 Юли 2007 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Технологии

   increase  decrease

Фотоапаратът включва виртуална клавиатура за лесното добавяне на тагове и изпращането на снимки по имейл

HP обяви пускането на цифров фотоапарат HP Photosmart R937 с 9.14-см (3.6-инчов) цветен тъчскрийн дисплей – най-големият предлаган на пазара.

Сега фотолюбителите не само ще могат да разглеждат снимките си в богати детайли веднага след заснемането им, но и ще могат да използват тъчскрийн дисплей с показалка и виртуална клавиатура за добавянето на бележки към фотографиите и подготовката им за изпращане по имейл, директно от екрана.

HP Photosmart R937 е компактен и елегантен фотоапарат с метален корпус, ярко изображение, 8-мегапикселова матрица, 3x вградено оптическо увеличение Fujinon и 32MB вградена памет.

Новите HP вградени функции включват опция за отстраняването на недостатъци и бръчки, включително и за коригиране искрящите очи на домашните ви любимци, като допълнение към множеството от вградени HP Real Life Technology и Design Gallery ефекти и инструменти.

Най-големият тъчскрийн на пазара с виртуална клавиатура

9.14-сантиметровият (3.6-инчов) цветен тъчскрийн е един от най-големите дисплеи, предлагани на пазара в компактен цифров фотоапарат. Благодарение на автоосветителната си технология, екранът може да се вижда ясно при всякакви условия, дори и при директна слънчева светлина. С помощта на този дисплей, фотографите ще могат да видят ясно снимката, която правят, когато е готова, без да е необходимо да гадаят.

За пръв път досега, големият екран позволява на дисплей на цифров фотоапарат да се превърне в част от функционалността на самото устройство. С HP Photosmart R937, фотолюбителите ще могат да се възползват от виртуалната клавиатура върху дисплея, за да добавят бележки към снимките си. Така например, те ще могат да добавят имейл адрес към дадена снимка, или група от снимки, което автоматично ще ги направи готови за споделяне с роднини и приятели.

HP Photosmart R937 разполага и с новата вградена Microsoft Windows Vista™-съвместима функция за добавянето на тагове. Така, с помощта на прости менюта, потребителите ще могат да сортират снимките си по групи и теми - готови за сваляне, спестяващи време и намаляващи риска от загубени или случайно изтрити снимки.

Високотехнологичен фотоапарат с нов инструмент за отстраняването на недостатъци

HP Photosmart R937 разполага с 8-мегапикселова матрица и 3x вградено оптическо увеличение Fujinon, както и с 8x цифрово увеличение за ярки фотографии с професионално качество.

Фотолюбителите могат да се възползват от големия брой инструменти и характеристики на фотоапарата, които ще оптимизират качеството на снимките им и ще им предоставят безупречни творчески резултати. Нова характеристика за 2007 г., например, е инструментът за отстраняването на недостатъци и бръчки. Петната, белезите и бръчките ще изчезнат на секундата - само трябва да оградите желаното от вас място. С помощта на същата процедура, потребителите ще могат да отстранят и ефекта „искрящи очи” от снимките на домашните си любимци. HP Photosmart R937 разполага и с легендарния „вталяващ” (HP Slimming) инструмент, който автоматично сваля килограми от даден субект на снимката.

Към гореспоменатите функции се добавят и множеството запазени HP Real Technology и Design Gallery инструменти, създадени за разширяването на творческите възможности и за постигането на професионални резултати. Фотоапаратът разполага с автоматични режими на снимане като, например, стабилизиращия (Anti-Shake) режим, който позволява на фотографите да улавят движение без никакъв проблем.

HP Photosmart R937 значително улеснява фотолюбителите и при изпълнението на редица задачи, като отстраняването на ефекта „червени очи” и създаването на панорамни снимки. Огромният брой от ефекти като сепия, соларизация и цветови тонове ще превърнат снимките ви в нещо уникално и специално.

Прочетено: 3987 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.