Начало » Технологии » Луксозни и уникални черни диаманти в колекцията iPhone4 от Gresso

Технологии


Луксозни и уникални черни диаманти в колекцията iPhone4 от Gresso Луксозни и уникални черни диаманти в колекцията iPhone4 от Gresso

15 Март 2011 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Технологии

   increase  decrease

Корпусът на модела е изработен от 200-годишно черно африканско дърво, което стана визитка за мобилните телефони Gresso. Дизайнерските елементи на телефона са инкрустирани с елегантни и красиви черни диаманти, рядко срещани в природата, в комбинация с бели диаманти, 18К злато и платина.

За създаването на уникалния дизайн на телефона са използвани материали от най-висок клас.

Очарователната дълбочина и благородство на синьо-черния цвят е подчертана от черен диамант, символ на лукс и безупречен стил. Неговата обработка е уникален процес, който отнема много време. Виртуозната работа при нарязването и уникалната игра на светлината създават магията на блясъка на черния диамант. Неговата невероятна издръжливост и вечна красота създават усещане за допир до вечността. Този диамант носи титлата крал на диамантите и е предизвикателство пред човешките умения.

Задния панел на телефона е инкрустиран с черни диаманти с тегло 6 карата в комбинация с 13 карата прекрасни бели диаманти, 18К розово злато и платина. Елегантните черни и бели диаманти са поставени в сложна комбинация изпълнена в класическия стил на бижутерийното изкуство. Специалната технология при рязането на камъните пречупва светлината и придава усещане за съвършенство.

Кантовете на новия iPhone4 са изработени от платина и са инкрустирани с черни диаманти. Бутонът на предния панел е украсен с черен диамант от 2 карата, а в рамката са поставени бели диаманти и розово злато.

Традиционно за Gresso и в новия модел iPhone4 Black Diamonds for Lady е използвано 200-годишно черно африканско дърво. Този материал постига своите уникални качества, познати от хилядолетие, благодарение на изключителните природни дадености, които притежава и технологията на обработка, патентована от Gresso.

Всеки iPhone4 е уникален, защото не съществуват две еднакви дървета в природата.

IPhone4 Black Diamonds for Lady - невероятно съчетание от майсторска бижутерийна изработка, мистериозно очарование от диаманти, благородни метали и 200-годишно черно африканско дърво.

IPhone4 Black Diamonds for Lady е лимитирана серия, която се изработва по поръчка.

Прочетено: 3261 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.