Начало » Музика » Глория подаде ръка на Ани Хоанг

Музика


Глория подаде ръка на Ани Хоанг Глория подаде ръка на Ани Хоанг

03 Май 2011 Infotech.bg   |  Коментари [0] Категория › Музика

   increase  decrease

Ани Хоанг измисли лекарство за мъж и смята най-скоро време да го пусне в аптечната мрежа, поне така се пошегува самата тя. "Лекарство за мъж" всъщност е новият й сингъл, който записа преди броени дни в студиото на Глория. То е съвсем ново и е оборудвано по последните изисквания на звукозаписната индустрия.

Парчето е по музика на Калин Димитров и текст на Росен Димитров. "Получи се страхотна, много готина и закачлива песен - надявам се да стене хит и яко да се върти по дискотеките" - с чаровна усмивка каза фолк-откритието на Людмил Иларионов. Песента ще е втората на изпълнителката, откакто подписа договор с музикална компания Пайнер и се очаква с интерес, защото ще е важна крачка в нейната кариерата.

До две седмици ще бъде заснето и видеото към "Лекарство за мъж", което се очаква да е впечатляващо имайки предвид, че екипа вече е в подготовка на заснемането.

"Този път Росен Димитров направо докосна душата ми, страшно много ми харесва текста - точно това, което исках." - допълни Ани и обеща че в този клип ще покаже и част от танцувалните си умения.

Прочетено: 4378 пъти



 

Хумор и забава

Блондинка с къса пола се качва по стълби. След нея върви мъж и поглежда под полата й. Блондинката ядосана се обръща:
- Как не ви е срам! Вие не сте никакъв джентълмен.
- А вие не сте никаква блондинка - отговорил джентълменът.